Eddy Verloes met burgemeester Steve Vandenberghe
Volledig scherm
Eddy Verloes met burgemeester Steve Vandenberghe © rv

Eddy Verloes toont unieke foto’s van het Bredense strand na een storm tijdens expo in MEC Staf Versluys

Kunstfotograaf Eddy Verloes stelt zijn foto’s tentoon van de zee en de duinen van Bredene. De dramatiek van zijn zwart-witfoto’s toont de storm die op het strand in Bredene in januari 2018 lelijk huis heeft gehouden.

0 reacties

 1. Strandbars trekken aan alarmbel en zien opmerkelijk fenomeen opduiken: “De frigoboxtoeristen zijn opnieuw uitgevonden”
  Play
  Kust

  Strandbars trekken aan alarmbel en zien opmerke­lijk fenomeen opduiken: “De frigobox­toe­ris­ten zijn opnieuw uitgevon­den”

  De strandbarhouders aan onze kust hebben er een slechte start van de paasvakantie opzitten. Het verhuren van de ligzetels en aanbieden van takeaway weegt niet op tegen het verbod op alcoholverkoop en terrassen. Rendabel is het voorlopig allerminst. Met lede ogen zien ze bovendien aan hoe dagjestoeristen gepakt en gezakt met een frigobox genieten op het strand. “De terrassen moeten weer open”, roepen de uitbaters op.
 2. Zeven gewonden bij zwaar ongeval met Lijnbus, mogelijk door defecte remmen
  PREMIUM
  Gistel

  Zeven gewonden bij zwaar ongeval met Lijnbus, mogelijk door defecte remmen

  In Gistel is dinsdag iets over 14 uur een Lijnbus met zware impact tegen een gevel gecrasht. Zeven slachtoffers, onder wie de chauffeur, zijn naar het ziekenhuis gebracht. “Volgens de eerste informatie en verklaringen van de chauffeur zouden de remmen van de bus het hebben begeven”, zegt burgemeester Gauthier Defreyne (Open Vld). “We wachten eerst het onderzoek af. Het is te voorbarig om nu al conclusies te trekken”, zegt De Lijn. De horecazaak die werd aangereden, was nog maar sinds februari overgenomen door nieuwe uitbaters.
 1. Man probeert tijdens politieachtervolging auto te stelen
  Play

  Man probeert tijdens politieach­ter­vol­ging auto te stelen

 2. Boze Tesla-rijdster verstoort autoshow: "De remmen werken niet"
  Play

  Boze Te­sla-rijd­ster verstoort autoshow: "De remmen werken niet"