Masud Eshaghzey stelde het idee voor de elektronische brievenbus Tildepost al voor aan het kabinet van minister Alexander De Croo. Nu blijkt dat de overheid uitpakt met iets gelijkaardigs: de eBox.
Volledig scherm
Masud Eshaghzey stelde het idee voor de elektronische brievenbus Tildepost al voor aan het kabinet van minister Alexander De Croo. Nu blijkt dat de overheid uitpakt met iets gelijkaardigs: de eBox. © Benny Proot

"eBox van de overheid lijkt op onze Tildepost"

BREDENEBredenaar Masud Eshaghzey lanceerde begin 2017 een nieuw platform om digitale post te versturen en te ontvangen. Hij stelde het concept van Tildepost in 2016 ook voor bij het kabinet van minister Alexander De Croo. Masud was dan ook bijzonder verrast toen de minister een nieuwe elektronische brievenbus voorstelde voor elke Belg, ofwel hetzelfde concept als Tildepost.

 1. Vaccinatiecentrum Gistel kampt met personeelstekort en zoekt extra vaste medewerkers: “Willen versnelling hoger schakelen”
  Gistel/Oudenburg/Ichtegem

  Vaccinatie­cen­trum Gistel kampt met personeels­te­kort en zoekt extra vaste medewer­kers: “Willen versnel­ling hoger schakelen”

  Het toedienen van de boosterprikken in het vaccinatiecentrum in de Rochesterlaan in Gistel verloopt trager dan coördinator Lore Cortvriendt zou willen. “Door een personeelstekort en infrastructuurperikelen lopen we vertraging op. We zijn nog op zoek naar vaste medewerkers met een medische scholing, zoals verplegers en verpleegsters, om een versnelling hoger te kunnen schakelen”, duidt ze.
 2. De sfeer van een après-ski, een warme glühwein of een aperitief met vrienden? Deze winterbars in Brugge en omgeving warmen je de komende weken op
  PREMIUM
  Brugge/Zedelgem/Blankenberge/Knokke-Heist/Oedelem

  De sfeer van een après-ski, een warme glühwein of een aperitief met vrienden? Deze winterbars in Brugge en omgeving warmen je de komende weken op

  Ja, we mogen nog! De eerste vrieskou bereikt ons land, de winter staat voor de deur, de kerstspullen worden bovengehaald en voor velen is het wachten op de eerste sneeuw. De aankomende decembermaand staat echter ook synoniem voor gezelligheid. Wij zochten en vonden alvast deze zeven leuke winterbars in onze buurt om ons op te warmen. Geniet ervan!