Gino wou zelf liever niet op de foto maar zijn duif Joske zet hij met plezier op de voorgrond
Volledig scherm
Gino wou zelf liever niet op de foto maar zijn duif Joske zet hij met plezier op de voorgrond © RV

Duivenmelker Gino herenigd met vermiste vogel, na rampvlucht uit Narbonne: “Ik noem hem Joske, naar de man die hem vond”

BredeneDe tweejarige duif van Gino Marlein (62) uit Bredene was één van de 20.000 duiven die vermist geraakten tijdens de vlucht die vertrok uit Narbonne in Zuid-Frankrijk. Begin deze week kreeg de ambtenaar echter een verlossend telefoontje uit Hasselt. En dus nam de man donderdag de trein naar Limburg.

  1. Goed gevuld programma van ‘Bredene Wintert’ doet gemis van schaatsbaan vergeten: “We moeten besparen, maar niet op kerstlichtjes”
    bredene

    Goed gevuld programma van ‘Bredene Wintert’ doet gemis van schaats­baan vergeten: “We moeten besparen, maar niet op kerstlicht­jes”

    Nog meer kerstlichtjes, een rolschaatspiste, wintermarkt, kermis en kerstzoektocht: Bredene doet er alles aan om haar inwoners de ijspiste niét te laten missen. De sfeerverlichting gaat vandaag al aan in alle straten en wijken. Dat het gemeentebestuur daar de voorbije jaren extra aandacht aan besteed heeft, mag duidelijk zijn. Het eindejaarsevenement ‘Bredene Wintert’ brengt dit jaar sfeer naar het Duinenplein, het Vanden Wegheplein (Sas) en het MEC Staf Versluys.