De rechtbank in Brugge.
Volledig scherm
De rechtbank in Brugge. © Benny Proot

Dertiger blijft vast voor misbruik van stiefdochter, ook moeder blijft in de cel omdat ze toekeek

Oudenburg/BredeneEen 30-jarige man uit Oudenburg blijft een maand langer in de cel, omdat hij zich zou vergrepen hebben aan z'n stiefdochter en een vriendinnetje van haar. Ook de aanhouding van de mama van het kind werd verlengd. Zij zou immers toegekeken hebben tijdens het misbruik.

 1. Daar is Louis (57) terug! Na de herenmode en ijsjes opent hij nu de eerste buurtwinkel van de Oosteroever: “Een ongelofelijke kans”
  PREMIUM
  Oostende

  Daar is Louis (57) terug! Na de herenmode en ijsjes opent hij nu de eerste buurtwin­kel van de Oosteroe­ver: “Een ongelofe­lij­ke kans”

  Louis Van Belleghem (57) is een man van veel talenten, blijkt nogmaals. Na uitbater van een kledingzaak, horecaman, verkoper in een ijskar en coronavrijwilliger in een woonzorgcentrum opent hij nu met De Faar de eerste buurtwinkel van de Oosteroever in Oostende. Als gerant kreeg hij de vrijheid om de zaak mee in te richten. “Ook al ben je al wat ouder, er kunnen altijd mooie uitdagingen langskomen”, glundert Louis.
 2. Bredenaars Thijs en Ilse hebben hun garage omgebouwd tot koffiebranderij: “Je proeft een enorm verschil met goedkope merken uit de supermarkt”
  Bredene

  Bredenaars Thijs en Ilse hebben hun garage omgebouwd tot koffiebran­de­rij: “Je proeft een enorm verschil met goedkope merken uit de supermarkt”

  Zo gepassioneerd door een bakje troost kan je zijn: Thijs Ghyoot (36) en Ilse Baillieu (27) uit Bredene hebben thuis, in hun garage, een eigen koffiebranderij opgestart. Ze raakten drie jaar geleden geïnteresseerd in koffie toen ze een nieuw toestel kochten. Ondertussen verkopen ze hun eigen merk Rast Koffie én geven ze ‘les’ over het zwarte goud.
 1. Nomi gaat uit de kleren tegen seksueel grensoverschrijdend gedrag
  Play

  Nomi gaat uit de kleren tegen seksueel grensover­schrij­dend gedrag

 2. Vrouw wil geen masker dragen en trekt haar string over gezicht
  Play
  bizar

  Vrouw wil geen masker dragen en trekt haar string over gezicht