Breinings Revuutje komt terug met voorstelling ‘De Schoonste tied van ‘t joar’.
Volledig scherm
Breinings Revuutje komt terug met voorstelling ‘De Schoonste tied van ‘t joar’. © rv

Breinings Revuutje brengt ‘De schoonste tied van ‘t joar’ met een jaar vertraging

BredeneDe vorige editie van het Breinings Revuutje eind 2021 kon niet doorgaan wegens corona. Er waren al 1.000 van de 1.200 tickets verkocht voor ‘De Schoonste tied van ‘t joar’. Maar er is goed nieuws, want de voorstelling wordt dit jaar hernomen op 16, 17 en 18 december. De tickets van vorig jaar blijven geldig.

 1. Patrick (49) en 35 streekgenoten lopen de marathon van Valencia. Hun doel is van levensbelang: “Hopelijk kunnen we genoeg politici wakker schudden”
  PREMIUM
  Oostende

  Patrick (49) en 35 streekgeno­ten lopen de marathon van Valencia. Hun doel is van levensbe­lang: “Hopelijk kunnen we genoeg politici wakker schud­den”

  “In het vluchtelingenkamp zag ik hoe 10-jarige kinderen zonder ouders aan hun lot overgelaten worden. Zoiets kan je niet zomaar loslaten.” En dus staat Oostendenaar Patrick Legein (49) van vzw Humain nu zondag, samen met 35 streekgenoten van Team Fischer, aan de start van de marathon in het Spaanse Valencia. Hun nobele doel: aandacht vragen voor talloze kinderen, jongeren en volwassenen die op zoek zijn naar een ander en veiliger leven.
 2. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.
 3. HUIZENJACHT. Een statige kustvilla in het pittoreske De Haan kost je al snel 1 miljoen euro. “Als de prijs goed zit, verkopen de villa’s in de Concessie vlot”
  PREMIUM
  De Haan

  HUIZEN­JACHT. Een statige kustvilla in het pittoreske De Haan kost je al snel 1 miljoen euro. “Als de prijs goed zit, verkopen de villa’s in de Concessie vlot”

  De Haan staat bekend als dé gemeente met heel wat erfgoedparels in de concessie. Het is één van de best bewaarde plekken uit de Belle Epoque aan onze Belgische Kust. De wijk is dan ook beschermd als dorpsgezicht. Wie hier een ‘stekje’ wil kopen zal daar dan ook diep voor in de buidel moeten tasten. Er staan momenteel enkele villa’s te koop en die gaan steevast boven het budget van 1 miljoen euro.