Het MEC Staf Versluyscentrum in Bredene.
Volledig scherm
Het MEC Staf Versluyscentrum in Bredene. © Benny Proot

Bredene stelt MEC Staf Versluys ter beschikking als vaccinatiecentrum

BredeneIn overleg met het stadsbestuur Oostende en de eerstelijnszone Oostende-Bredene (ELZ) stelt Bredene het MEC Staf Versluys ter beschikking om alle Bredenaars en een aantal inwoners uit Oostende, bijvoorbeeld uit de Vuurtorenwijk te vaccineren. Het is het Agentschap Zorg en Gezondheid van de Vlaamse Overheid dat deze week de definitieve beslissing over de locatie moet nemen.

 1. Bredene vernieuwt strandpost en plant er loungebar bij: “We worden veel meer dan die kustgemeente met het naaktstrand”
  Bredene

  Bredene vernieuwt strandpost en plant er loungebar bij: “We worden veel meer dan die kustgemeen­te met het naakt­strand”

  Het gebouw van strandpost 2 beantwoordt volgens de Bredense burgemeester Steve Vandenberghe niet langer aan de hedendaagse normen en biedt een ietwat verouderde en troosteloze aanblik. De gemeente wil daarom investeren in een nieuwe hoofdpost, in combinatie met een nieuwe loungestrandbar. “Bredene is meer dan het naaktstrand of campings. We zijn een trendy kustgemeente aan het worden.”
 1. Bernie Sanders zamelt bijna 1,5 miljoen euro in door populaire wanten
  Play

  Bernie Sanders zamelt bijna 1,5 miljoen euro in door populaire wanten

 2. Truck vol karaokemateriaal rijdt te snel en mist dan bocht
  Play

  Truck vol karaokema­te­ri­aal rijdt te snel en mist dan bocht