De opbouw voor Bredene Festivalt is begonnen.
Volledig scherm
PREMIUM
De opbouw voor Bredene Festivalt is begonnen. © LBB

Bredene maakt zich op voor tweede editie van Bredene Festivalt: “Al 7.000 tickets verkocht”

BredeneOp het Paelsteenveld naast het MEC Staf Versluys is de opbouw voor de tweede editie van Bredene Festivalt, die komend weekend plaatsvindt, begonnen. Net als tijdens de eerste editie in 2019 wordt er een grote tent opgebouwd. Er werden al 7.000 tickets verkocht voor de twee dagen, en daar is organisator Pieter De Wulf tevreden mee. De vorige editie was immers gratis.

 1. Wanneer kies je best voor de gratis ziekteverzekering van de overheid in plaats van voor een mutualiteit?
  Spaargids.be

  Wanneer kies je best voor de gratis ziektever­ze­ke­ring van de overheid in plaats van voor een mutuali­teit?

  De wettelijke ziekteverzekering is verplicht in België. Dit systeem biedt iedereen toegang tot medische verzorging. Om van dat systeem te kunnen genieten, moet je je aansluiten bij een ziekenfonds of bij de Hulpkas voor Ziekte en Invaliditeitsverzekering (HZIV). Maar hoe bepaal je die keuze? En waarin schuilt het verschil tussen ziekenfonds en hulpkas? Spaargids.be zet het voor je op een rij.
 1. Steeds meer werkgevers delen een winstpremie van zo’n 900 euro met hun werknemers: kom jij ook in aanmerking?
  Jobat

  Steeds meer werkgevers delen een winstpre­mie van zo’n 900 euro met hun werknemers: kom jij ook in aanmerking?

  De winstpremie blaast dit jaar vijf kaarsjes uit. Concreet kunnen werkgevers via deze premie hun medewerkers laten delen in de winst van het voorafgaande boekjaar. HR-dienstverlener SD Worx berekende dat in de eerste zeven maanden van 2022 meer werknemers van zo’n premie genoten dan vorig jaar. Hoe weet je of je daarvoor in aanmerking komt? En hoe werkt dat precies? Jobat.be schept duidelijkheid.
 2. "Een extra verificatie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je kredietkaart gestolen wordt
  Spaargids.be

  "Een extra verifica­tie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je krediet­kaart gestolen wordt

  Een betaalkaart kwijtspelen kan je heel wat stress bezorgen. Zeker als het een kredietkaart is, houd je best je hart vast. Heel wat belangrijke info is immers direct op je kaart te vinden. Daardoor bestaat de mogelijkheid dat een dief je kaart -zelfs zonder pincode- kan gebruiken. Wat zijn nu precies de risico’s en wat moet je absoluut doen wanneer je je kredietkaart verliest? Spaargids.be zocht het voor je uit.
 3. 200 Oostendse inwoners tonen nieuwste collecties tijdens ‘Oostende showt mode’: “Eerste keer dat ik met niet-professionele modellen werk”
  PREMIUM
  Oostende

  200 Oostendse inwoners tonen nieuwste collecties tijdens ‘Oostende showt mode’: “Eerste keer dat ik met niet-professio­ne­le modellen werk”

  Op zaterdag 1 oktober vindt in het Kursaal Oostende ‘Oostende showt mode’ plaats. Tijdens dit lifestyle- en mode-event zullen 200 Oostendse ‘modellen’ tussen 7 en 77 jaar de nieuwste collecties tonen van verschillende Oostendse winkels. “Het event is op en top Oostends, van de modellen tot de deelnemende winkels”, vertelt Noël Mylle, artistiek directeur van Théâtre de la Mode en regisseur van de show.