Onder meer het filiaal van Renmans in Nieuwpoort kreeg inbrekers over de vloer.
Volledig scherm
Onder meer het filiaal van Renmans in Nieuwpoort kreeg inbrekers over de vloer. © Benny Proot

Bende Renmans-inbrekers slaat liefst 16 keer toe en riskeert celstraffen tot 2 jaar

Oostende/Nieuwpoort/Bredene/Zemst/GeelVier Kosovaren en een Albanees riskeren in de Brugse rechtbank celstraffen tot 2 jaar voor tien inbraken en zes pogingen in winkels en supermarkten. De bende sloeg in de meeste gevallen toe in filialen van Renmans en maakte daarbij meer dan 10.000 euro buit.

 1. Sport, emoties én drama: vijf meeslepende streamingtips
  Streamz

  Sport, emoties én drama: vijf meeslepen­de streaming­tips

  Weinig hobby’s maken zo veel emoties in ons los als sport. Naar aanleiding van de nieuwe Streamz-release ‘The Window’, dat zich afspeelt tijdens de transferperiode binnen het voetbal, vullen wij onze Kijkgids deze week aan met andere topseries en films die drama en sport verweven tot een meeslepende kijkervaring. Diepe karakterstudies in ‘Friday Night Lights’ (Hulu), datagedreven stuntwerk in ‘Moneyball’ (Netflix), hilarische scènes in ‘Ted Lasso’ (Apple TV+) en een temperamentvolle basketbalcoach in ‘Big Shot’ (Disney+): dit zijn onze favoriete sporttitels om te streamen.
 1. Klassiek spaarboekje bij grootbank? Dan verdubbelen je spaarcenten na… 636 jaar
  Spaargids.be

  Klassiek spaarboek­je bij grootbank? Dan verdubbe­len je spaarcen­ten na… 636 jaar

  De rente op onze spaarboekjes is al lang geen vetpot meer. Bij de wettelijke minimumrente voor gereglementeerde spaarrekeningen, die de meeste grootbanken hanteren, duurt het liefst 636 jaar vooraleer je spaarcenten verdubbelen. Wie kiest voor spaar- of beleggingsproducten met een hoger rendement, slaagt er mogelijk wel nog in om bij leven zijn kapitaal met 100% te zien aangroeien. Spaargids.be beschrijft hoe dat kan.