In Bredene is maandagavond een grote grasbrand ontstaan.
Volledig scherm
In Bredene is maandagavond een grote grasbrand ontstaan. © Politie Bredene/De Haan

2.500 vierkante meter grasland gaat in vlammen op

BredeneIn Bredene is maandagavond een grote grasbrand ontstaan. Zo’n 2.500 vierkante meter ging in vlammen op.

 1. ASSISEN BRUGGE. Koppel dat lijk campingmoord hielp verbergen kampt plots met geheugenverlies tijdens getuigenis : “Het is triest hoe jullie zich hier gedragen”
  Middelkerke/Oostende

  ASSISEN BRUGGE. Koppel dat lijk camping­moord hielp verbergen kampt plots met geheugen­ver­lies tijdens getuigenis : “Het is triest hoe jullie zich hier gedragen”

  “Ik herinner het me niet meer.” Op het assisenproces rond de campingmoord in Middelkerke hebben rechtenstudente Kelly D. en haar ex-vriend Bruno C. woensdagavond voor flink wat wrevel gezorgd. Het voormalige koppel hielp het lijk van Mihael Parrent mee verbergen, maar veel details wisten ze daar niet meer over. En dat zorgde in het Brugse assisenhof voor woedende reacties, niet in het minst bij de voorzitter. Herlees alles nog eens hieronder.
 2. Loopband of hometrainer kopen voor thuis? Dit is de beste keuze voor jouw situatie
  HLN Shop

  Loopband of hometrai­ner kopen voor thuis? Dit is de beste keuze voor jouw situatie

  Zin om te sporten, maar schrikt het koude, vaak natte herfstweer je af? Zie je een abonnement voor de fitness ook niet meteen zitten? Dan is de aankoop van een fitnesstoestel voor thuis mogelijk iets voor je. Een hele thuisfitness installeren is financieel en praktisch vaak niet doenbaar. Wil je je daarom beperken tot één toestel, maar weet je niet precies het welke? HLN Shop zet de voor- en nadelen van de twee populairste toestellen, de hometrainer en de loopband, op een rij.
 1. De Brem vangt al 60 jaar kinderen uit gezinnen die het moeilijk hebben. “We geven de kinderen hier een thuis”
  Oostende

  De Brem vangt al 60 jaar kinderen uit gezinnen die het moeilijk hebben. “We geven de kinderen hier een thuis”

  Dit weekend werd het 60-jarig bestaan van De Brem gevierd. Doorheen de jaren hebben heel wat kinderen hier een kans gekregen op een betere toekomst. De voorziening is een pionier in het jeugdwelzijnswerk. Al van bij het begin is het tehuis een vaste waarde voor het opvangen en begeleiden van kinderen en jongeren uit gezinnen die het moeilijk hebben. Tijdens het verjaardagsfeest werden vooral de medewerkers geprezen voor hun tomeloze inzet voor de kinderen.
 2. Budget voor sigaretten beleggen in plaats van oproken? Dat levert je na 30 jaar ruim 100.000 euro op
  Spaargids.be

  Budget voor sigaretten beleggen in plaats van oproken? Dat levert je na 30 jaar ruim 100.000 euro op

  Stoppen met roken biedt niet alleen voordelen voor je gezondheid, het is ook een opsteker voor je portemonnee. Je bespaart op de kostprijs van sigaretten en behaalt met je niet-uitgegeven centen mogelijk een mooi beleggings- en spaarrendement. Bovendien dwing je bij de bank een goedkopere schuldsaldoverzekering af. Spaargids.be rekent uit hoeveel geld stoppen met roken je precies kan opleveren.