Marc De Roeck
Volledig scherm
© Marc De Roeck

Zeven personen lichtgewond na botsing met paardentrailer

BrechtOp de Oostmalsebaan in Brecht heeft zondagavond een indrukwekkende botsing plaatsgevonden tussen een personenwagen en een paardentrailer. Dat eerste voertuig begon na de botsing te tollen en raakte daarbij nog een derde voertuig. Niemand raakte gewond, ook de paarden niet, maar het accident zorgde wel enige tijd voor verkeershinder.

 1. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.
 2. Al meer dan 13.000 euro ingezameld voor uitvaart van baby Matteo: “Zo kunnen we deze kleine man toch een waardig afscheid geven”
  Malle

  Al meer dan 13.000 euro ingezameld voor uitvaart van baby Matteo: “Zo kunnen we deze kleine man toch een waardig afscheid geven”

  De kleine Matteo werd vorige week donderdag nog in allerijl van bij zijn onthaalmoeder in Oostmalle naar het ziekenhuis gebracht, maar overleed de dag erop. Hij wordt zaterdag begraven. De teller van de crowdfunding voor de uitvaart staat intussen op 13.646,2 euro. “Elke bijdrage heeft echt een groot verschil gemaakt”, reageert initiatiefneemster en nicht van Matteo’s papa Nikita Lens dankbaar in een YouTube-filmpje.