Het Ontmoetingscentrum 't Centrum in de Dorpsstraat in Sint-Lenaarts.
Volledig scherm
Het Ontmoetingscentrum 't Centrum in de Dorpsstraat in Sint-Lenaarts. © Toon Verheijen

Zeven beveiligingscamera’s moeten overlast indijken rond OC 't Centrum

Sint-LenaartsDe gemeenteraad heeft het licht op groen gezet voor de ingebruikname van zeven beveiligingscamera’s aan het Ontmoetingscentrum ‘t Centrum in Sint-Lenaarts. Net als op andere plaatsen in Brecht en deelgemeenten, komen ook daar regelmatig meldingen van overlast. “De camera’s kunnen een afschrikeffect hebben en als er iets gebeurt hebben we tenminste beelden waarmee we iets kunnen doen", aldus burgemeester Sven Deckers (N-VA). 

 1. Het Antwerpen van Alex Agnew: “Een ouderwetse bruine kroeg apprecieer ik veel meer dan een fake moderne hippiebar”
  PREMIUM

  Het Antwerpen van Alex Agnew: “Een ouderwetse bruine kroeg apprecieer ik veel meer dan een fake moderne hippiebar”

  Al week hij intussen uit naar Mortsel, Alex Agnew (48) weet na jaren woonst in het centrum van Antwerpen waar hij vertier moet opzoeken. In deze reeks ontdekken we waar de stand-upcomedian graag bourgondisch eet, zijn nerdy-kantje tot uiting komt en waar volgens hem de diversiteit in de stad het mooist tot uiting komt: “Nog nooit zo’n bont allegaartje van mensen op één plek gezien.”
 2. Memorabele bankroven en spectaculaire diefstallen: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streamingland
  Streamz

  Memorabele bankroven en spectacu­lai­re diefstal­len: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streaming­land

  Streamz blaast het heistgenre nieuw leven in met de grootste bankroof aller tijden in ‘De kraak’, een nieuwe misdaadserie van eigen kweek. Wij doen alvast onze duit in het zakje en bundelen de meest memorabele overvallen, diefstallen en roven uit de filmgeschiedenis voor je samen in onze Kijkgids. In de aanbieding: vier weduwes onder druk in ‘Widows’ (YouTube/Apple TV) en de perfecte bankoverval (‘Inside Man’), een hattrick in Las Vegas (‘Ocean’s Eleven’) en buitenbeentje ‘Inception’ op Netflix.