Yves in het midden met de twee andere kinderen Yannick en Melissa. Rechts een foto van Shana.
Volledig scherm
PREMIUM
Yves in het midden met de twee andere kinderen Yannick en Melissa. Rechts een foto van Shana. © Kevin Wuyts van Studio Works/Repro Toon Verheijen

Yves schrijft boek 22 jaar na overlijden van dochter Shana (4): “Laat dit verhaal aub één zijn van hoop en liefde”

Brecht/AntwerpenHet is bijna 22 jaar geleden dat Yves Vandeputte en Ann hun dochtertje Shana verloren als gevolg van ernstige complicaties van kinderreuma. Een verlies dat je als ouder tekent. Maar Yves en Ann rechten de rug en hebben het een plaats kunnen geven. Shana zal voor eeuwig een plaats hebben. Een verhaal dat Yves nu heeft neergeschreven in een boek. “Onze dochter is nu ook zwanger. Ergens speelt die angst wel van ‘hopelijk moet ze nooit hetzelfde meemaken’, maar we laten dat niet de bovenhand nemen”, vertelt de auteur. 

  1. Kelly (37) en Yves (38) kruipen weekend lang als Pikachu achter de frietketel van hun frituur La Palma: “We wilden eens lekker onnozel doen, zo zijn we”
    Sint-Lenaarts

    Kelly (37) en Yves (38) kruipen weekend lang als Pikachu achter de frietketel van hun frituur La Palma: “We wilden eens lekker onnozel doen, zo zijn we”

    Onder het motto ‘laat ons eens een beetje gek doen’, kruipen Kelly Anthonissen (37) en haar partner Yves Van Cleve (38) van frituur La Palma in Sint-Lenaarts dit jaar in de huid van Pikachu, de bekendste Pokémon. Dat doen ze natuurlijk niet zomaar, want aan de overkant in ’t Centrum vindt een Pokémonbeurs plaats. “Wie het codewoord zegt, krijgt zelfs een gratis curryworst”, lachen Yves en Kelly. Het koppel nam begin juli de frituur La Palma over.