Robin Crauwels en Yannick Bovy staan op 23 oktober in de Koningin Elisabethzaal.
Volledig scherm
Robin Crauwels en Yannick Bovy staan op 23 oktober in de Koningin Elisabethzaal. © House of Entertainment

Yannick Bovy brengt muzikaal eerbetoon aan de grote crooners, gastrol voor Robin van The Voice

Sint-Job/LierCrooner Yannick Bovy (34) staat op 23 oktober in de Antwerpse Koningin Elisabethzaal met de show ‘Yannick Bovy Celebrates The Crooners’. De zingende kapper uit Sint-Job krijgt daarbij versterking van Lierenaar Robin Crauwels (20). De finalist van de jongste editie van ‘The Voice’ zal ook twee nummers brengen.

 1. Basisschool De Brug zamelt 20 volle winkelkarren en schenkt dit aan de Schakel: “Een leerling hoopt dat er bij hen thuis ook wat ging komen van de producten: dan weet je dat armoede overal zit”
  Sint-Job-in-'t-Goor

  Basis­school De Brug zamelt 20 volle winkelkar­ren en schenkt dit aan de Schakel: “Een leerling hoopt dat er bij hen thuis ook wat ging komen van de producten: dan weet je dat armoede overal zit”

  Het moeten bijna twintig volle winkelkarren zijn die de GO! Invento basisschool De Brug heeft ingezameld naar aanleiding van de Dag van de Armoede zondag. De producten worden allemaal geschonken aan vzw De Schakel. “We zijn de school en de ouders enorm dankbaar. De nood is hoog want het aantal gezinnen dat we helpen is op vijf jaar tijd verachtvoudigd”, klinkt het bij de vrijwilligers van De Schakel.
 2. Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later
  Livios

  Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later

  De nieuwe generatie 50-plussers is meer bezig met haar toekomst en hoe ze wil wonen. Vier op de tien 50-plussers willen zelfs nog vóór hun pensioen verhuizen naar een kleinere woning, op maat van hun oude dag. Bijna de helft van hen kiest resoluut voor een appartement. Dat blijkt uit een woononderzoek van vastgoedspecialist Hillewaere. Maar hoe ziet zo’n woning voor levenslang wonen eruit? En moet je daarvoor altijd verhuizen? Bouwsite Livios zocht het uit.