Deze twee stoelen vormden dinsdagmiddag toch een vrij grappig beeld op de parking van de E19 in Brecht in de richting van Breda
Volledig scherm
Deze twee stoelen vormden dinsdagmiddag toch een vrij grappig beeld op de parking van de E19 in Brecht in de richting van Breda © Toon Verheijen

Wanneer een sluikstort netjes wordt achtergelaten...

BrechtEen ietwat bizar beeld toch toen we dinsdagnamiddag de parking langs de E19 in Brecht opreden voor een tussenstop. Twee stoelen stonden er aan de kant alsof ze door iemand ‘vergeten’ waren.

 1. HUIZENJACHT. Merksplas in de Noorderkempen: “De unieke architectenwoning en de ruime villa met zwembad zijn buitenkansjes”
  PREMIUM
  Merksplas

  HUIZEN­JACHT. Merksplas in de Noorderkem­pen: “De unieke architec­ten­wo­ning en de ruime villa met zwembad zijn buitenkans­jes”

  Op zoek naar een nieuwe stek? Of gewoon erg nieuwsgierig naar wat de huizen tegenwoordig kosten in Vlaanderen en waar iedereen wil wonen? Wij zoeken het voor jou uit. Deze week in de provincie Antwerpen: de landelijke Kempense gemeente Merksplas. “Boven de 300.000 euro heb je wel wat interessante mogelijkheden, ook in de buurt van de prachtige natuur van de Kolonie.”
 2. Marathon 4 Hope wil geld inzamelen voor Te Gek!?: “Ook voor niet-lopers is er van alles te beleven”
  Wuustwezel

  Marathon 4 Hope wil geld inzamelen voor Te Gek!?: “Ook voor niet-lo­pers is er van alles te beleven”

  Marathon 4 Hope werd vorig jaar boven de doopvont gehouden en lokte bij de eerste editie 750 lopers. Dit jaar wil de organisatie weer een steentje bijdragen aan het goede doel en mikken ze op 1.000 lopers. “Samen met de lopers, lokale ondernemers en vele supporters willen we geld inzamelen voor Te Gek?!”, zegt Jeroen Dingemans van Forward Coaching, medeorganisator van Marathon 4 Hope.
 3. “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost
  TV

  “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost

  Goed nieuws voor de fans van de bekroonde jongerenreeks ‘Hacked’, want het tweede seizoen is in aantocht. In de eerste tien afleveringen maakte de kijker kennis met de drie hechte vrienden Nilou (Alicia Andries), Malick (Misha van der Werf) en Adanne (Helena Tengan), die gechanteerd en geteisterd werden door een genadeloze hacker. Maar nu is het tijd voor de andere kant van het verhaal. De fans komen eindelijk wat meer te weten over de hacker zélf.