Deze twee stoelen vormden dinsdagmiddag toch een vrij grappig beeld op de parking van de E19 in Brecht in de richting van Breda
Volledig scherm
Deze twee stoelen vormden dinsdagmiddag toch een vrij grappig beeld op de parking van de E19 in Brecht in de richting van Breda © Toon Verheijen

Wanneer een sluikstort netjes wordt achtergelaten...

BrechtEen ietwat bizar beeld toch toen we dinsdagnamiddag de parking langs de E19 in Brecht opreden voor een tussenstop. Twee stoelen stonden er aan de kant alsof ze door iemand ‘vergeten’ waren.

 1. RECENSIE. ‘Somebody Somewhere’: “Niet om van te schaterlachen, wel om van te glimlachen”
  TV

  RECENSIE. ‘Somebody Somewhere’: “Niet om van te schaterla­chen, wel om van te glimlachen”

  Het ene moment zit u in de middelbare school en ligt de wereld voor u open, het andere bent u de veertig voorbij en hebt u de ene onvervulde droom na de andere tegenslag opgestapeld. Comédienne Bridget Everett kan erover meespreken. In ‘Somebody Somewhere’, te bekijken op Streamz, speelt ze de hoofdrol in een verhaal gebaseerd op haar eigen zoektocht naar vriendschap en vreugde in haar geboortestaat Kansas, waar wervelwinden thuis zijn. Of dit pretentieloze tussendoortje u ook van uw sokken kan blazen? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.
 2. Vijf jaar na overlijden van Paul Boeye in de zaak van de ‘putdekselmoord’ wordt hoofdverdachte doorverwezen naar assisen: “Waarom heeft dit zo lang geduurd?”
  Gierle/Sint-Lenaarts

  Vijf jaar na overlijden van Paul Boeye in de zaak van de ‘putdeksel­moord’ wordt hoofdver­dach­te doorverwe­zen naar assisen: “Waarom heeft dit zo lang geduurd?”

  Een brutale moord of toch een ongeval. Vijf jaar nadat bio-ingenieur en handelsrechter Paul Boeye uit Sint-Lenaarts om het leven kwam op een boerderij die hij verhuurde in Gierle, zal het Hof van Assisen moeten beslissen over de schuld of onschuld van hoofdverdachte Jef V.O. De raadkamer heeft hem als enige verwezen, want zijn zoon Marnik V.O. is buitenvervolging gesteld. Of de nabestaanden van Boeye nog in beroep gaan, is nog niet duidelijk. “We vinden het in elk geval schandalig dat het onderzoek zo lang heeft geduurd”, klinkt het bij meester Joris Vercraeye, de raadsman van de familie.