Arts Kristin Francken (wit) start met een eigen praktijk radiologie en krijgt daarbij de hulp van verpleegkundige Karen Smits.
Volledig scherm
Arts Kristin Francken (wit) start met een eigen praktijk radiologie en krijgt daarbij de hulp van verpleegkundige Karen Smits. © Toon Verheijen

Voormalige huisarts start eigen praktijk voor radiografie, echografie en mammografie: “Patiënten krijgen hier heel persoonlijke aanpak”

Rijkevorsel/BrechtArts Kristin Francken is gestart met een eigen praktijk waar mensen terechtkunnen voor een echografie, mammografie of radiografie. Ze liet daarvoor het voormalige bankgebouw van Fortis verbouwen. “We proberen de patiënten hier te ontvangen in heel gemoedelijke sfeer en een persoonlijke aanpak”, zeggen arts Kristin Francken en verpleegkundige Karen Smits.

  1. Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties
    Spaargids.be

    Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties

    Wanneer je een spaarrekening op naam van je kind opent, dan krijg het vanaf zijn achttiende verjaardag automatisch toegang tot de centen die je hebt gestort. Maar wat als je denkt dat je kind dan nog niet helemaal klaar is om zijn spaarbedrag autonoom te beheren? Welke mogelijkheden bestaan er om je geschonken centen pas op latere leeftijd vrij te geven? Spaargids.be zet de verschillende mogelijkheden naast elkaar.