Onze reporter Ewoud Meeusen ging samen met zijn vrienden Jonas en Astrid de indoor neon minigolf uittesten in Sint-Job-in-‘t-Goor (Brecht). Deze hole viel alvast niet te missen.
Volledig scherm
PREMIUM
Onze reporter Ewoud Meeusen ging samen met zijn vrienden Jonas en Astrid de indoor neon minigolf uittesten in Sint-Job-in-‘t-Goor (Brecht). Deze hole viel alvast niet te missen. © Tessa Kraan

VAKANTIETIPS VOOR DE THUISBLIJVERS. Indoor minigolf in een fluojungle: “Focussen op balletje met gebrul en getrompetter op achtergrond”

BrechtZit jij vandaag niet ergens op een strand in Turkije? Staat je tent gewoon in je tuin en dus niet op een camping in Zuid-Frankrijk? Geen nood, ook in Vlaanderen kan je heerlijk op vakantie. Onze regiojournalisten testen de leukste uitstapjes voor jullie uit. Vandaag: indoor neon minigolf in junglestijl bij ‘Total eXperience’ in Sint-Job-in-‘t-Goor (Brecht) en exotisch dineren bij ‘Ohana by Aloha’ in Schoten.

 1. Blauwalgen gooien roet in het eten van triatlon De Bres: “Voor één keer dan maar een duatlon”
  Rijkevorsel/Malle

  Blauwalgen gooien roet in het eten van triatlon De Bres: “Voor één keer dan maar een duatlon”

  De organisatoren van de Triatlon De Bres hebben noodgedwongen een grondige wijziging moeten doorvoeren in het parcours. Door de aanwezigheid van de blauwalgen mag er immers niet gezwommen worden in het kanaal. De triatlon wordt daarom eenmalig een duatlon. Het regelmatigheidscriterium dat ze in 2019 opstartten met de triatlons in Malle en Brecht gaat niet door na het afhaken van Brecht.
 2. Natalia en Stijn Meuris twee van de ‘secret guests’ op Hans Francken Invites in Essen: “Het wordt sowieso een stevig feestje”
  Essen

  Natalia en Stijn Meuris twee van de ‘secret guests’ op Hans Francken Invites in Essen: “Het wordt sowieso een stevig feestje”

  Ze wilden ze eigenlijk allemaal geheim houden, maar om tegemoet te komen aan de smeekbede van heel wat fans verklappen Hans Francken en Dave Vercauteren dan toch al twee van de ‘secret guests’ van Hans Francken Invites op vrijdag 5 augustus. Dat zijn niemand minder dan Stijn Meuris en Natalia. Daarnaast treden er vrijdagavond nog vijf geheime artiesten op naast Simon VC, 2 Fabiola en Michael Schack. Zaterdagavond treden Camille, Metejoor en De Kreuners op.