Twee schapen werden vanmorgen doodgebeten aangetroffen in Overbroek. Wellicht is dit het werk van een wolf.
Volledig scherm
Twee schapen werden vanmorgen doodgebeten aangetroffen in Overbroek. Wellicht is dit het werk van een wolf. © RV

Twee schapen doodgebeten aan rand Groot Schietveld: “Gisteren nog over wolf gezwansd, maar vandaag had ik prijs”

BrechtTwee schapen zijn donderdagmorgen doodgebeten aangetroffen in een wei aan de rand van het Groot Schietveld in Overbroek (Brecht). Volgens het Agentschap voor Natuur en Bos (ANB) heeft er waarschijnlijk een wolf toegeslagen. 

  1. Tuindesign Koen Eelen laat 30.000 bierviltjes drukken om personeel te vinden: “Ergens moeten er goede tuiniers te vinden zijn en wie weten zitten ze wel in de kroeg straks”
    Rijkevorsel

    Tuindesign Koen Eelen laat 30.000 biervilt­jes drukken om personeel te vinden: “Ergens moeten er goede tuiniers te vinden zijn en wie weten zitten ze wel in de kroeg straks”

    Al ruim een jaar is Koen Eelen van het gelijknamige bedrijf Tuindesign Koen Eelen op zoek naar extra werkvolk. Advertenties in lokale blaadjes, een grote banner langs de straat, sociale media: het bracht allemaal voorlopig weinig op. Tot zijn vriendin ergens op café een bierviltje lag liggen waarop het café naar personeel zocht. “We hebben nu 30.000 bierviltjes laten drukken met een originele slogan én een QR-code erop waarop kandidaten meteen kunnen zien wie we zijn en wat we zoeken: dat moet toch werken, niet?”