De Trappistinnen zusters van Brecht maken hun eigen Trappisten Shampoo. Zuster Catherinna met de shampoo in de vernieuwde winkel. De kerstwinkel zal niet kunnen doorgaan deze keer.
Volledig scherm
De Trappistinnen zusters van Brecht maken hun eigen Trappisten Shampoo. Zuster Catherinna met de shampoo in de vernieuwde winkel. De kerstwinkel zal niet kunnen doorgaan deze keer. © Klaas De Scheirder

Trappistinnen moeten succesvolle kerstwinkel afgelasten: “Maar iedereen blijft welkom in onze dagelijkse winkel”

BrechtDe Trappistinnen in Brecht wilden begin december hun traditionele kerstwinkel organiseren, maar door de verstrengde coronamaatregelen hebben ze zelf beslist die niet te laten doorgaan. Maar iedereen blijft welkom tijdens de gewone openingsuren van de winkel. 

  1. Foodtruckbedrijf wil paardenwinkel omtoveren tot feestzaal: “Het werd hier vroeger al ‘de bierhal’ genoemd”
    PREMIUM
    Malle/Zoersel

    Foodtruck­be­drijf wil paardenwin­kel omtoveren tot feestzaal: “Het werd hier vroeger al ‘de bierhal’ genoemd”

    Event- en cateringbedrijf Bevers & Bevers uit Oostmalle wil op een steenworp van z’n eigen terreinen op de Lierselei een feestzaal realiseren. Die zou komen in de vroegere paardenwinkel Hippos, vlak bij de grens met Zoersel. Volgens de plannen moet de locatie vooral dienen voor opleiding van eigen personeel in de keuken, bedrijfsfeesten en bijvoorbeeld trouwfeesten. “Een discotheek hoeft de buurt zeker niet te vrezen”, verzekert zaakvoerder Jurgen Bevers, die de feestzaal tegen de zomer van 2024 hoopt te openen.