De auto botste vooraan op het wiel van de tractor, begon te tollen en belandde tegen een verkeerslicht.
Volledig scherm
De auto botste vooraan op het wiel van de tractor, begon te tollen en belandde tegen een verkeerslicht. © Marc De Roeck

Tractor en auto op elkaar: bestuurder gewond naar het ziekenhuis

Sint-Job-in't-GoorEen tractor en een personenwagen zijn vrijdagochtend iets na 6 uur op elkaar gebotst op het kruispunt van de Schotensteenweg en de Brugstraat. De bestuurder van de auto is met verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis.

  1. PORTRET. Na 58 jaar neemt woonzorgcentrum afscheid van langs verblijvende bewoner ‘Mijnheer François’: “Hij stelde zich ten dienste van wie hem omringde”
    PREMIUM
    Schilde

    PORTRET. Na 58 jaar neemt woonzorg­cen­trum afscheid van langs verblijven­de bewoner ‘Mijnheer François’: “Hij stelde zich ten dienste van wie hem omringde”

    Altijd goedgezind, begaan met iedereen en ontzettend geliefd. Zo omschrijft Sint-Lodewijk in ‘s-Gravenwezel (Schilde) hun bijzondere bewoner François Branquart. Na een verblijf van 58 jaar is de man met een beperking vorige week op 88-jarige leeftijd overleden. Het personeel van Sint-Lodewijk nam donderdag in de kapel afscheid van ‘Mijnheer François’, over wie ze zich als familie ontfermden. “Hij was zo graag gezien dat hij nog in vele harten zal voortleven”, aldus directeur Chris Janssens.