De auto botste vooraan op het wiel van de tractor, begon te tollen en belandde tegen een verkeerslicht.
Volledig scherm
De auto botste vooraan op het wiel van de tractor, begon te tollen en belandde tegen een verkeerslicht. © Marc De Roeck

Tractor en auto op elkaar: bestuurder gewond naar het ziekenhuis

Sint-Job-in't-GoorEen tractor en een personenwagen zijn vrijdagochtend iets na 6 uur op elkaar gebotst op het kruispunt van de Schotensteenweg en de Brugstraat. De bestuurder van de auto is met verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis.

 1. Marathon 4 Hope wil geld inzamelen voor Te Gek!?: “Ook voor niet-lopers is er van alles te beleven”
  Wuustwezel

  Marathon 4 Hope wil geld inzamelen voor Te Gek!?: “Ook voor niet-lo­pers is er van alles te beleven”

  Marathon 4 Hope werd vorig jaar boven de doopvont gehouden en lokte bij de eerste editie 750 lopers. Dit jaar wil de organisatie weer een steentje bijdragen aan het goede doel en mikken ze op 1.000 lopers. “Samen met de lopers, lokale ondernemers en vele supporters willen we geld inzamelen voor Te Gek?!”, zegt Jeroen Dingemans van Forward Coaching, medeorganisator van Marathon 4 Hope.
 2. IN KAART. Wat doet uw stad of gemeente om de energiefactuur onder controle te houden? Wij vroegen het in heel Vlaanderen
  REGIO

  IN KAART. Wat doet uw stad of gemeente om de energiefac­tuur onder controle te houden? Wij vroegen het in heel Vlaanderen

  Wordt het OCMW in uw gemeente stilaan overspoeld door mensen die financiële hulp komen vragen? Is er nog geld over om een ijspiste aan te leggen? Met hoeveel graden draait het lokaal bestuur de thermostaat naar beneden? Gaat de straatverlichting straks uit? En bestaan er 'onbekende’ energiepremies waar u recht op heeft in uw gemeente? Op die en nog andere vragen zochten wij een antwoord bij 290 gemeenten in onze Grote Energierondvraag.
 1. STREAMINGTIPS. Van ‘Better Call Saul’ tot ‘House of the Dragon’: vijf spin-offs die beter zijn dan hun origineel
  TV

  STREAMING­TIPS. Van ‘Better Call Saul’ tot ‘House of the Dragon’: vijf spin-offs die beter zijn dan hun origineel

  Terwijl Netflix nog volop debatteert of het een vervolgseizoen wil op ‘That ‘90s Show’, de recente spin-off van ‘That ‘70s Show’, doken wij de archieven in op zoek naar spin-offs die wel een gezond en lang leven beschoren waren. Hoewel de geschiedenis al een paar keer heeft aangetoond dat spin-offs vaker inferieur zijn aan hun voorlopers (denk maar aan ‘The Mandalorian’-spin-off ‘The Book of Boba Fett’ of de ‘Friends’-spin-off ‘Joey’) hebben we er toch vijf gevonden die het succes van hun voorouder niet alleen evenaren, maar zowaar overtreffen. Een overzicht!
 2. K.Z. leeft tijdelijk herop met afterworks en dansavonden: “We willen volk uit de buurt verbinden”
  Malle/Zoersel

  K.Z. leeft tijdelijk herop met afterworks en dansavon­den: “We willen volk uit de buurt verbinden”

  Goed nieuws voor de 21-plussers uit Zoersel, Westmalle en omstreken. Zij kunnen weldra weer een pint gaan pakken en de beentjes losgooien in ‘feeststamminee K.Z.’ op de Zoerselbaan in Westmalle. Alvast tijdelijk, want vier veertigers gaan er vier maanden lang vier weekends per maand afwisselend een afterwork op vrijdag en een dansavond op zaterdag houden. De startknaller? Een nineties-party op zaterdag 4 maart.