Geert De Rycke
Volledig scherm
© Geert De Rycke

Tot september werken op Leeuwerk

BrechtEen aannemer is gestart met herstellingswerken op de Leeuwerk. De voorbije jaren werd vastgesteld dat verschillende betonplaten barsten vertonen of zelfs gescheurd zijn.

 1. “Op een jaar van geen poen naar een miljoen” Speelhuisjes van decorbouwers Siemon (31) en Lars (26) zijn populair tot in de Emiraten
  PREMIUM
  Lommel/Balen/Vlaanderen

  “Op een jaar van geen poen naar een miljoen” Speelhuis­jes van decorbou­wers Siemon (31) en Lars (26) zijn populair tot in de Emiraten

  De coronacrisis brak uit. Met zijn twee zaten ze op een zak cement. Een glas cava in de hand, maar niet om te vieren. Integendeel. Een brainstorm op een zakelijk leven of dood... En toen besloten ze om de sprong te wagen. Het bouwen van unieke speelhuisjes die volledig meegaan in de beleving van kinderen. Eye-Opener Decors werd een schot in de roos. Tegenwoordig richten ze zelfs tuincentra of andere ruimtes in, hebben ze een contract met Plopsaland en mogen ze in het Midden-Oosten speeltuinen gaan decoreren. En binnenkort volgt de lancering van de enige echte Eye-Opener Treehouse. Siemon Ariens (31) en Lars van den Dungen (26) weten het ondertussen zelf ook: “Never waste a good crisis.”
 2. Op bezoek bij BARN64, waar je kampeert, dineert, feest én trouwt op een opgeknapte boerderij
  PREMIUM
  Brasschaat

  Op bezoek bij BARN64, waar je kampeert, dineert, feest én trouwt op een opgeknapte boerderij

  Oude koeienstallen, schuren en een graansilo omtoveren tot een bruisende locatie met restaurant en glampingtenten. Barn64 in Brasschaat is een knap staaltje ondernemerschap door Philip Wauters. Op de opgeknapte boerderijsite zijn ook evenementen en (trouw)feesten mogelijk. Wij gingen afgelopen zondagnamiddag eens een kijkje nemen tijdens het inspiratieweekend inclusief trouwbeurs.
 3. Cultuur opsnuiven in de binnenstad of raven in het park? Welke grote festivals en festiviteiten gaan wél door deze zomer in en rond Antwerpen?
  PREMIUM
  ANTWERPEN

  Cultuur opsnuiven in de binnenstad of raven in het park? Welke grote festivals en festivitei­ten gaan wél door deze zomer in en rond Antwerpen?

  Dat Tomorrowland deze zomer niet kan doorgaan, is definitief beslist, maar heel wat semigrote tot massa-evenementen in en rond Antwerpen hebben wél groen licht gekregen. Van cultuur opsnuiven in de binnenstad en genieten in de vele parken in de stadsrand tot feesten op de grote festivalweides. Waar ga jij uit de bol deze zomer?