Bij een schietpartij op 12 januari in Sint-Lenaarts werd de 21-jarige Kenneth B. doodgeschoten
Volledig scherm
Bij een schietpartij op 12 januari in Sint-Lenaarts werd de 21-jarige Kenneth B. doodgeschoten © Photo News

Parket vraagt videobeelden van schietpartij in Brecht offline te halen

BrechtDe 21-jarige Kenneth B. uit Rotterdam kwam twee weken geleden in Sint-Lenaarts (Brecht) om het leven na een wild vuurgevecht met de politie. Het Antwerps parket vraagt nu om alle videobeelden van de feiten offline te halen. “Het is enkel nog confronterend voor de familie van het slachtoffer en de betrokken politie-inspecteurs”, klinkt het. 

 1. Nederlandse gevangene van jeugdinstelling in Breda neergeschoten in Sint-Lenaarts: slachtoffer was 21 jaar
  Brecht

  Nederland­se gevangene van jeugdin­stel­ling in Breda neergescho­ten in Sint-Le­naarts: slachtof­fer was 21 jaar

  Een Nederlandse man (21) is woensdagnamiddag neergeschoten op de Oostmalsebaan in Sint-Lenaarts (Brecht). De man overleed ter plaatse. Het ging om een twintiger die eerder op de dag in Breda ontsnapte uit een jeugdinstelling, twee personeelsleden gijzelde en hen dwong in een wagen te stappen. De gijzelaars werden in het centrum van Hoogstraten vrijgelaten. In Sint-Lenaarts stopte de man nadat hij merkte dat hij gevolgd werd door de politie. Het kwam tot een schietpartij waarbij de jongeman uiteindelijk werd neergeschoten door de politie. Het parket vorderde een onderzoeksrechter voor onopzettelijke doding naar het slachtoffer en voor de gijzeling.
 2. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  3

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.