15072020 brecht zomerreeks 

 Mudaeusbeeld: over oude gemeentehuis
Volledig scherm
15072020 brecht zomerreeks Mudaeusbeeld: over oude gemeentehuis © Klaas De Scheirder

Opnieuw Parkhappening in Brecht, maar deze keer op het plein

BrechtNa een jaar onderbreking organiseert Vriendenkring personeel gemeente Brecht vzw in 2021 een Parkhappening, omwille van corona uitzonderlijk ‘op het plein’. Er zijn optredens van Wezz XL en Jean & Les Flamands. 

 1. Van Cinema Roxy Palace tot Fort Lillo: ontdek deze 7 ‘must-sees’ in de regio Antwerpen tijdens Open Monumentendag
  PREMIUM
  Regio Antwerpen

  Van Cinema Roxy Palace tot Fort Lillo: ontdek deze 7 ‘must-sees’ in de regio Antwerpen tijdens Open Monumenten­dag

  Op zondag 11 september zetten verschillende historische gebouwen en erfgoedinstellingen de deuren open tijdens Open Monumentendag. Onze redactie doorzocht het uitgebreide aanbod in de regio Antwerpen en selecteerde zeven monumenten, die je echt moet bezoeken. Van Cinema Roxy Palace in Rumst tot het districtshuis van Borgerhout: hier beleef jij erfgoed tijdens Open Monumentendag.
 2. Kelly (37) en Yves (38) kruipen weekend lang als Pikachu achter de frietketel van hun frituur La Palma: “We wilden eens lekker onnozel doen, zo zijn we”
  Sint-Lenaarts

  Kelly (37) en Yves (38) kruipen weekend lang als Pikachu achter de frietketel van hun frituur La Palma: “We wilden eens lekker onnozel doen, zo zijn we”

  Onder het motto ‘laat ons eens een beetje gek doen’, kruipen Kelly Anthonissen (37) en haar partner Yves Van Cleve (38) van frituur La Palma in Sint-Lenaarts dit jaar in de huid van Pikachu, de bekendste Pokémon. Dat doen ze natuurlijk niet zomaar, want aan de overkant in ’t Centrum vindt een Pokémonbeurs plaats. “Wie het codewoord zegt, krijgt zelfs een gratis curryworst”, lachen Yves en Kelly. Het koppel nam begin juli de frituur La Palma over.