Themabeeld - oldtimers
Volledig scherm
Themabeeld - oldtimers © WILLY MEERSCHAERT

Oldtimers spotten in het dorpscentrum van Brecht

BrechtOldtimerfans moeten komende zondag in Brecht zijn. De Pale Ale Club uit Brecht organiseert de tweede editie van de Whitbread Classic. Je kan in het dorpscentrum de stijlvolle wagens komen bewonderen. Eigenaars van oldtimers kunnen een uitgestippelde rondrit meerijden. 

 1. Instagramaccount van populaire webshop De Gele Flamingo plots verdwenen: “In één klap 147.000 volgers kwijt”
  Zoersel/Brecht/Malle

  Instagram­ac­count van populaire webshop De Gele Flamingo plots verdwenen: “In één klap 147.000 volgers kwijt”

  Het Instagramaccount van De Gele Flamingo is plotseling verdwenen. Dat is een serieuze aderlating, want de populaire webshop voor baby- en kinderartikelen had 147.000 volgers op het sociale medium. “We hebben er jaren werk ingestoken”, zucht zaakvoerster Sophie Claes uit Sint-Job-in-‘t-Goor (Brecht), die het profiel nog probeert te recupereren via moederbedrijf Facebook.
 2. Geen winterdorp in Brasschaat, maar wél winterbar van Chateau Paulette
  Brasschaat

  Geen winterdorp in Brasschaat, maar wél winterbar van Chateau Paulette

  Einde augustus raakte het spijtige nieuws bekend dat BrasSCHAATST Winterdorp opnieuw niet zou doorgaan. Al hoeven de liefhebbers van winterse beleving niet langer te treuren. Na haar succesvolle zomerbar opent Chateau Paulette een winterbar van 1.500 vierkante meter in het gemeentepark van Brasschaat. Vanaf 19 november kan je in een feeërieke sfeer komen genieten van een hapje en drankje in ‘Chateau Paulette Winter’.