Mats Stoffelen vecht een verbeten strijd uit tegen kanker.
Volledig scherm
Mats Stoffelen vecht een verbeten strijd uit tegen kanker. © RV

Nonkel fietst 200 kilometer voor neefje Mats die tegen kanker vecht: “Dank aan iedereen om zijn droom mee te realiseren”

Sint-Lenaarts/Loenhout/HoogstratenMats Stoffelen (16) zou volop het leven moeten ontdekken, maar in plaats daarvan vecht hij een verbeten strijd uit tegen kanker. Om niet zomaar aan de zijlijn te blijven staan, besloot nonkel Kris Driessens om zijn grote droom waar te maken: een eigen geluidsstudio op zijn kamer zodat hij zijn hobby om filmpjes in te spreken kan beoefenen. “Voor iedereen die de tocht van mij en enkele vrienden steunt, beloof ik zondag een kaarsje te branden. Ik heb de pastoor al gewaarschuwd: het worden er veel”, lacht Kris. “En voor iedereen die al gesteund heeft: een dikke, heel dikke merci.”

  1. Op reis deze zomer ? Coronatest laten afnemen kan op afspraak op drie locaties
    PREMIUM
    Noordrand Antwerpen

    Op reis deze zomer ? Coronatest laten afnemen kan op afspraak op drie locaties

    Na maandenlang thuis te zitten, hebben veel mensen deze zomer een buitenlandse reis geboekt. De koffers zijn alvast gepakt en de tickets liggen klaar op tafel, maar voor veel bestemmingen heb je ook een negatieve coronatest nodig om te mogen vertrekken. De inwoners van Brasschaat, Brecht, St.Job, Essen, Kalmthout, Kapellen, Wuustwezel, Stabroek, Schoten, Schilde, Malle, Zoersel of Ekeren kunnen daarvoor terecht in het AZ Klina en de oude brandweerkazerne in Kalmthout. Ook in het AZ Malle is er een Testcentrum Voorkempen.