In de publieksarme aankomstzone in Vorselaar juicht Niels Vandeputte om zijn eerste veldrittitel ooit.
Volledig scherm
In de publieksarme aankomstzone in Vorselaar juicht Niels Vandeputte om zijn eerste veldrittitel ooit. © Mpics

Niels Vandeputte viert twintigste verjaardag met eerste veldrittitel ooit: “Juiste gevoel heb ik nog niet”

Niels Vandeputte bezorgde zichzelf een mooi geschenk voor z’n twintigste verjaardag. De veldritbelofte van Alpecin-Fenix liet zaterdag in Vorselaar zijn eerste zege noteren. De crosser uit Brecht mocht ook de provinciale trui aantrekken.

 1. Een nieuwe keuken kost snel 15.000 euro: met deze 5 tips druk je de prijs
  Livios

  Een nieuwe keuken kost snel 15.000 euro: met deze 5 tips druk je de prijs

  De keuken is vaak de eerste ruimte die je vernieuwt, nadat je een huis of appartement hebt gekocht. We willen deze ruimte meestal anders, beter, meer naar onze eigen smaak en behoefte inrichten. Maar het budget strooit meer dan eens roet in het eten: de gemiddelde prijs voor een volledig uitgeruste keuken ligt namelijk op zo’n 10.000 à 15.000 euro. Bouwsite Livios geeft vijf praktische tips om de prijs te drukken.
 2. Natalia en Stijn Meuris twee van de ‘secret guests’ op Hans Francken Invites in Essen: “Het wordt sowieso een stevig feestje”
  Essen

  Natalia en Stijn Meuris twee van de ‘secret guests’ op Hans Francken Invites in Essen: “Het wordt sowieso een stevig feestje”

  Ze wilden ze eigenlijk allemaal geheim houden, maar om tegemoet te komen aan de smeekbede van heel wat fans verklappen Hans Francken en Dave Vercauteren dan toch al twee van de ‘secret guests’ van Hans Francken Invites op vrijdag 5 augustus. Dat zijn niemand minder dan Stijn Meuris en Natalia. Daarnaast treden er vrijdagavond nog vijf geheime artiesten op naast Simon VC, 2 Fabiola en Michael Schack. Zaterdagavond treden Camille, Metejoor en De Kreuners op.