Annelies Verlinden bezoekt de commandopost aan de brand
Volledig scherm
Annelies Verlinden bezoekt de commandopost aan de brand © Photo News

Minister Annelies Verlinden (CD&V) bezoekt crisiscentrum in Brecht: “Hulpdiensten hebben ongelofelijk goed samengewerkt”

Brecht, WuustwezelMinister Annelies Verlinden (CD&V) heeft vrijdagavond nog een bezoek gebracht aan Brecht. Ze trok eerst naar de brandweerkazerne van Brecht om daarna naar de hoofdcontrolepost op het terrein te trekken. In de marge geraakte ook nog bekend dat alle brandweermannen en alle geëvacueerde mensen zondag een coronatest zullen moeten afleggen. Er wordt ook onderzocht of Defensie alle maatregelen heeft nageleefd rond de schietoefeningen.

 1. Camping en deel woonwijk geëvacueerd door brand op Groot Schietveld: “Nog snel even foto’s van mijn kinderen meegenomen”
  Wuustwezel/Brecht

  Camping en deel woonwijk geëvacu­eerd door brand op Groot Schietveld: “Nog snel even foto’s van mijn kinderen meegenomen”

  Camping Keienven en een deel van de woonwijk errond werden vrijdag rond 17 uur volledig ontruimd door de brand op het Groot Schietveld. Bewoners die nergens terechtkonden, werden opgevangen in het GC Schoolhuis in Wuustwezel. Heel wat bewoners stellen zich ernstige vragen waarom Defensie met dergelijk weer schietoefeningen houdt. Sommige bewoners hebben toch wel wat schrik gehad al was er zeker geen sprake van paniek.Het gaat in totaal om een 400-tal mensen die vrijdagnacht niet naar huis mochten.
 2. De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartphones
  Tweakers

  De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartpho­nes

  Ben je nog voor je vakantie op zoek naar een nieuwe smartphone? Hecht je veel belang aan de kwaliteit van de bijhorende camera, om zo onvergetelijke vakantiekiekjes en festivalfoto’s te kunnen maken? Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers trakteert je op zijn top drie smartphones-met-de-zotste-camera’s van het moment én geeft ook enkele minder dure alternatieven mee.