Annelies Verlinden bezoekt de commandopost aan de brand
Volledig scherm
Annelies Verlinden bezoekt de commandopost aan de brand © Photo News

Minister Annelies Verlinden (CD&V) bezoekt crisiscentrum in Brecht: “Hulpdiensten hebben ongelofelijk goed samengewerkt”

Brecht, WuustwezelMinister Annelies Verlinden (CD&V) heeft vrijdagavond nog een bezoek gebracht aan Brecht. Ze trok eerst naar de brandweerkazerne van Brecht om daarna naar de hoofdcontrolepost op het terrein te trekken. In de marge geraakte ook nog bekend dat alle brandweermannen en alle geëvacueerde mensen zondag een coronatest zullen moeten afleggen. Er wordt ook onderzocht of Defensie alle maatregelen heeft nageleefd rond de schietoefeningen.

  1. Van Viswijf en Silent Killer tot Black Dreams: vergeet even de traditionele bieren en kies eens voor een lokale topper
    PREMIUM
    Provincie Antwerpen

    Van Viswijf en Silent Killer tot Black Dreams: vergeet even de traditione­le bieren en kies eens voor een lokale topper

    De namen klinken niet alleen beter, ze smaken ook gewoon geweldig goed: bieren van onze lokale brouwers. De terrassen zijn weer open dus probeer ze daar al eens te ontdekken. Of bestel ze gewoon bij de kleine brouwerijen die toch wel wat geleden hebben onder de crisis en geniet ervan tijdens een barbecue thuis. Wij selecteerden zes lokale brouwerijen en een van hun toppers. En ja, we hebben ze zelf geproefd én goed bevonden. Schol en geniet!