Slachtoffer Joseph De Beuckelaer
Volledig scherm
Slachtoffer Joseph De Beuckelaer © Toon Verheijen

Man (88) slachtoffer van brutale home invasion: slagen en stampen voor buit van amper 150 euro

Een 88-jarige man is woensdag het slachtoffer geworden van een brutale home invasion in Sint-Job-in-’t-Goor. Het slachtoffer werd omver geduwd en kreeg enkele stompen en een vuurwapen tegen zijn hoofd gericht. De buit: amper 150 euro en een oude gsm. Het parket van Antwerpen is een onderzoek gestart. “Ik weet niet of ooit nog naar huis ga mogen, gerust ben ik er niet meer in”, zegt de tachtiger aan VTM NIEUWS. 

 1. Melissa (17) werd door haar liefje onthoofd, zussen spraken met haar moordenaar: “Het is goed dat hij geen gevangenisstraf kreeg”
  PREMIUM

  Melissa (17) werd door haar liefje onthoofd, zussen spraken met haar moordenaar: “Het is goed dat hij geen gevangenis­straf kreeg”

  Veertig jaar zou Melissa Van Loo maandag zijn geworden. Maar het meisje (17) uit Turnhout werd in april 1998 op gruwelijke wijze onthoofd door haar vriendje Sam B. (20). Om zeker te zijn dat hij de duivel uit haar zou verdrijven, probeerde hij nadien haar hersenen door te spoelen. Aanvankelijk huiverden haar zussen bij de gedachte dat de moordenaar geïnterneerd zou worden. Na een ontmoeting met Sam B. zijn ze maar wat blij dat deze beslissing werd genomen. Samen met Janica en Saskia Van Loo blikken we terug op die zwarte dag en de ontmoeting met de moordenaar van hun zus. “Je hebt er niks aan om de rest van je leven te teren op haat.”
 1. Uitbater vormt café om tot hamburgerrestaurant: “Was het sowieso al van plan, alleen is het nu wat sneller gegaan”
  PREMIUM

  Uitbater vormt café om tot hamburger­res­tau­rant: “Was het sowieso al van plan, alleen is het nu wat sneller gegaan”

  De jongerenkroeg Kokomo City in Hoogstraten zal vanaf vrijdag openen als pop-up Kokomo Burger Bar. Ze zullen de keuken ook openhouden tot middernacht en net als andere brasserieën en restaurants om 1 uur de deuren sluiten. “We wilden er in november mee starten, maar voeren het nu versneld door wegens de nieuwe coronaregels”, zegt medezaakvoerder Perry van de Mosselaar. Afgelopen zomer heeft Kokomo ook al eetavonden georganiseerd en wettelijk hebben ze ook alle vergunningen.
 2. Stijging van aantal besmettingen in Brecht op dinsdag 13 oktober

  Stijging van aantal besmettin­gen in Brecht op dinsdag 13 oktober

  Uit de nieuwe bevestigde cijfers van Sciensano is gebleken dat er in Brecht, op één dag 9 besmettingen met corona zijn bijgekomen. Een dag eerder waren dit er nog 7. Het totaal aantal gevallen over de laatste 14 dagen komt zo op 73. Sciensano heeft enkele alarmdrempels gedefinieerd op basis van het aantal gevallen per 100.000 inwoners over de laatste 14 dagen. Voor Brecht komt dat getal nu op 248 te liggen. Brecht heeft daarmee meer dan 100 gevallen en daarom overschrijdt de gemeente op dit moment alarm niveau 4 en krijgt ze een rode kleur. Dit is de hoogst gedefiniëerde alarmdrempel. De cijfers van Sciensano worden dagelijks gepubliceerd.