Ilse Van Den Heuvel, Ludwig Anthonissen en Els De Groof.
Volledig scherm
Ilse Van Den Heuvel, Ludwig Anthonissen en Els De Groof. © RV

Ludwig Anthonissen blijft voorzitter van Open Vld

BrechtLudwig Anthonissen is opnieuw verkozen als voorzitter van de lokale afdeling van Open Vld in Brecht. Hij haalde het met 77 procent van de stemmen.

 1. Van Guapa tot LEF: bij deze 5 lokale boetiekjes in de regio Antwerpen kan je ook op Black Friday rekenen op een persoonlijke service
  PREMIUM
  Regio Antwerpen

  Van Guapa tot LEF: bij deze 5 lokale boetiekjes in de regio Antwerpen kan je ook op Black Friday rekenen op een persoonlij­ke service

  Morgen is het opnieuw Black Friday. Vooral grote winkelketens geven dan enorme kortingen op hun collecties. Maar deze feestdag voor de consument is ook de ideale gelegenheid om lokale boetiekjes in de kijker te zetten. Daar kan je steeds rekenen op persoonlijk en eerlijk advies. Wij hebben voor jou vijf boetieks opgelijst in de regio Antwerpen, die jouw bezoekje waard zijn: van LEF in Antwerpen tot Guapa in Zoersel.
 2. Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alternatief als sinterklaasgeschenk of kerstcadeau?
  Tweakers

  Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alterna­tief als sinter­klaas­ge­schenk of kerstca­deau?

  Hoop je op een iPhone 14 in je schoentje of onder de kerstboom? Dan ben je er waarschijnlijk aan voor de moeite. Wil je toch nog voor het jaareinde een mooi toestel van Apple uitpakken, dan vormt de veel sneller verkrijgbare iPhone 13 mogelijk een alternatief. Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers plaatst beide modellen naast elkaar.
 1. Politieke verrassing in Brecht met CD&V, Open Vld en Vooruit die nieuw politiek project starten: “Lokaal bindt ons meer dan ons scheidt”
  Brecht

  Politieke verrassing in Brecht met CD&V, Open Vld en Vooruit die nieuw politiek project starten: “Lokaal bindt ons meer dan ons scheidt”

  Een verrassing toch enigszins in het politieke landschap in Brecht. In aanloop naar de volgende gemeenteraadsverkiezingen in oktober 2024 slaan meerderheidspartij CD&V, oppositiepartij Open VLD en de niet verkozen partij Vooruit de handen in elkaar. Ze zullen samen een programma uitschrijven en met één naam naar de kiezer trekken. Die naam moet nog gekozen worden.
 2. Plantaardig, minder suiker en minder vet: Bodhi’s ice is een schot in de roos. “Crowdfunding opgestart om te kunnen investeren en zitten nu al op 80.000 euro: waauw!
  Brecht/Sint-Job-in-'t-Goor

  Plantaar­dig, minder suiker en minder vet: Bodhi’s ice is een schot in de roos. “Crowdfun­ding opgestart om te kunnen investeren en zitten nu al op 80.000 euro: waauw!

  Bodhi Goolaerts startte twee jaar geleden met plantaardig ijs – Bodhi’s Ice – en het werd een schot in de roos. Zo’n goed schot zelfs dat zijn bedrijfje nu op een kantelpunt staat en er geïnvesteerd moet worden om te kunnen groeien en in nog meer winkelrekken te belanden. “We startten een crowdfunding op voor een minimum van 75.000, maar het werd uiteindelijk 80.000 euro. Investeren kan nog altijd (lacht).”