Sophie Claes in de fysieke winkel van De Gele Flamingo, die haar Instagramaccount met 147.000 volgers kwijt is .
Volledig scherm
Sophie Claes in de fysieke winkel van De Gele Flamingo, die haar Instagramaccount met 147.000 volgers kwijt is . © Klaas De Scheirder

Instagramaccount van populaire webshop De Gele Flamingo plots verdwenen: “In één klap 147.000 volgers kwijt”

Zoersel/Brecht/MalleHet Instagramaccount van De Gele Flamingo is plotseling verdwenen. Dat is een serieuze aderlating, want de populaire webshop voor baby- en kinderartikelen had 147.000 volgers op het sociale medium. “We hebben er jaren werk ingestoken”, zucht zaakvoerster Sophie Claes uit Sint-Job-in-‘t-Goor (Brecht), die het profiel nog probeert te recupereren via moederbedrijf Facebook. 

 1. Populaire webshop De Gele Flamingo opent na acht jaar ook fysieke winkel: “Voornamelijk om advies te kunnen geven”
  Zoersel

  Populaire webshop De Gele Flamingo opent na acht jaar ook fysieke winkel: “Voorname­lijk om advies te kunnen geven”

  De Gele Flamingo blijft hoge toppen scheren. Sophie Claes (38) uit Sint-Job-in-‘t-Goor (Brecht) begon in 2013 als jonge mama deze webshop voor baby- en kinderspulletjes. Haar startkapitaal: 1.200 euro. Vorig jaar draaide haar bedrijf een omzet van 5 miljoen euro. Het populair online concept opent dinsdag een fysieke winkel in Zoersel. “Vooral bij hun eerste kind willen ouders toch wat extra uitleg”, verklaart zaakvoerster Sophie Claes. Retailexpert Gino Van Ossel verwacht dat steeds meer webshops ook fysiek aanwezig zullen zijn in de toekomst.
 2. Op huizenjacht in... het groene Kasterlee: “Wil je een huis met een vergezicht over de velden, kan de prijs stijgen tot 500.000 euro”
  PREMIUM
  Kasterlee

  Op huizen­jacht in... het groene Kasterlee: “Wil je een huis met een vergezicht over de velden, kan de prijs stijgen tot 500.000 euro”

  Op zoek naar een nieuwe stek? Of gewoon erg nieuwsgierig naar wat de huizen tegenwoordig kosten in Vlaanderen en waar iedereen wil wonen? Wij gaan elke week op zoek met een lokale immomakelaar. Deze week in de provincie Antwerpen: Kasterlee. “Een huis in Kasterlee kost meestal tussen de 300.000 euro en de 435.000 euro, maar die prijs kan nog flink oplopen.”