Het centrum van Brecht was zondag ingepalmd door oldtimers, die heel wat nieuwsgierigen lokten
Volledig scherm
Het centrum van Brecht was zondag ingepalmd door oldtimers, die heel wat nieuwsgierigen lokten © emz

IN BEELD. Oldtimers stelen de show in Brecht: “Zo cool!”

BrechtBrecht was zondag in de ban van oldtimers. Heel wat oude bolides stonden in het dorpscentrum te schitteren, en bovendien reden ongeveer 150 exemplaren ook mee in de rally van de Whitbread Classic.

 1. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?
 2. Think Pink zoekt ‘Anita’s: (ex-)borstkankerpatiënten die loopuitdaging willen aangaan op Antwerp 10 Miles
  Lille/Brasschaat

  Think Pink zoekt ‘Anita’s: (ex-)borstkan­ker­pa­tiën­ten die loopuitda­ging willen aangaan op Antwerp 10 Miles

  Borstkankerorganisatie Think Pink Europe en het lingeriemerk Anita organiseren zowel op de Lilse Bergen als in Casa Callenta in Brasschaat twee informatiemomenten rond het project ‘Anita’. Het streefdoel is om je als borstkankerpatiënt toch weer wat fit en gezond te kunnen/willen voelen en op de Antwerp 10 Miles in 2022 straffe toeren uit te halen. Er zijn nog twee infomenten in Lille en Brasschaat.
 3. Geen winterdorp in Brasschaat, maar wél winterbar van Chateau Paulette
  Brasschaat

  Geen winterdorp in Brasschaat, maar wél winterbar van Chateau Paulette

  Einde augustus raakte het spijtige nieuws bekend dat BrasSCHAATST Winterdorp opnieuw niet zou doorgaan. Al hoeven de liefhebbers van winterse beleving niet langer te treuren. Na haar succesvolle zomerbar opent Chateau Paulette een winterbar van 1.500 vierkante meter in het gemeentepark van Brasschaat. Vanaf 19 november kan je in een feeërieke sfeer komen genieten van een hapje en drankje in ‘Chateau Paulette Winter’.