picture by fb.com/jansegersphotography
Volledig scherm
picture by fb.com/jansegersphotography © xx

I Love Sint-Job breekt opnieuw record: voor eerste keer uitverkocht voor de start van de tentfuif

Sint-JobDe jeugd van Sint-Job-in-‘t-Goor en ondertussen ook (ver) daarbuiten, is het feesten duidelijk nog niet verleerd en kijkt er hard naar uit. De populaire tentfuif I Love Sint-Job was immers een kleine maand geleden al helemaal uitverkocht. De eerste keer in de geschiedenis. Voor I Love Retro zijn er nog wel kaarten beschikbaar.

 1. Boeren halen spandoeken boven op bruggen boven E34 en E19: “Met dit stikstofakkoord staat deur open voor minderwaardig voedsel”
  Kempen

  Boeren halen spandoeken boven op bruggen boven E34 en E19: “Met dit stikstofak­koord staat deur open voor minderwaar­dig voedsel”

  Honderden boeren hebben woensdagavond op verschillende bruggen van de E19 en de E34 in de provincie Antwerpen actie gevoerd. Enerzijds om hun collega’s in Nederland te steunen, maar anderzijds om ook de problematiek rond het stikstofdossier in België aan te kaarten. “Burgers wakker maken dat het stikstofakkoord niet leefbaar is voor ons”, klinkt het.
 2. De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartphones
  Tweakers

  De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartpho­nes

  Ben je nog voor je vakantie op zoek naar een nieuwe smartphone? Hecht je veel belang aan de kwaliteit van de bijhorende camera, om zo onvergetelijke vakantiekiekjes en festivalfoto’s te kunnen maken? Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers trakteert je op zijn top drie smartphones-met-de-zotste-camera’s van het moment én geeft ook enkele minder dure alternatieven mee.