Enkele jonge en creatieve zielen plannen nu al twee feestavonden voor 500 personen. Van zodra het kan en mag, zullen de twee avonden plaatsvinden.
Volledig scherm
Enkele jonge en creatieve zielen plannen nu al twee feestavonden voor 500 personen. Van zodra het kan en mag, zullen de twee avonden plaatsvinden. © RV

Groep jongeren organiseert twee evenementen voor 500 mensen, van zodra het mag: “Goesting om uit de bol te gaan is groot”

Sint-Job-in-'t-GoorEen groep jongeren is gestart met de voorbereidingen van twee feestavonden in Sint-Job-in-'t Goor: The Roaring 21 en Break Out Party. “Van zodra het kan, willen we er een echt feestweekend van maken voor telkens 500 mensen”, klinkt het bij de organisatie.

 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 2. Gemeente maakt eerste schets van nieuw administratief centrum bekend: “Iedereen moet zich hier meteen welkom voelen”
  PREMIUM
  Brecht

  Gemeente maakt eerste schets van nieuw administra­tief centrum bekend: “Iedereen moet zich hier meteen welkom voelen”

  Het dossier van het nieuwe administratieve centrum van Brecht gaat een nieuwe fase in. Uit maar liefst negen kandidaten werd het architectenteam Met Zicht Op Zee aangesteld om het nieuwe ‘huis van de burger' uit te tekenen. Het huidige gemeenschapscentrum Jan vander Noot zal volledig verbouwd worden. Het nieuwe centrum zou er tegen 2025 moeten staan. De eerste schetsen zijn alvast veelbelovend. Lees hier alles over de plannen in ons dossier.