De werken duren maar één nacht, maar daarna moet de wegmarkering nog aangebracht worden en ook Pidpa moet nog wat werken uitvoeren op Gammel.
Volledig scherm
De werken duren maar één nacht, maar daarna moet de wegmarkering nog aangebracht worden en ook Pidpa moet nog wat werken uitvoeren op Gammel. © RV

Gammel nacht lang afgesloten voor asflateringswerken

 1. E10 Hoeve stopt met restaurantgedeelte en gaat met eTien voor ‘samen tafelen’
  Brecht

  E10 Hoeve stopt met restaurant­ge­deel­te en gaat met eTien voor ‘samen tafelen’

  Wie er na dit weekend aan dacht om nog eens een tête-à-tête te hebben in de E10 Hoeve, zal er een alternatief moeten zoeken. Of een paar vrienden extra, want vanaf maandag schakelt eTien over op het concept ‘samen tafelen’. Het vroegere restaurant en de Orangerie zullen dan exclusief voorbehouden voor kleinere gezelschappen van om en bij de tien mensen. “We kregen steeds meer vraag van kleinere gezelschappen die wél de restaurantervaring willen, maar ook de privacy", zegt zaakvoerder Joris Goossens.
 2. "Een extra verificatie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je kredietkaart gestolen wordt
  Spaargids.be

  "Een extra verifica­tie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je krediet­kaart gestolen wordt

  Een betaalkaart kwijtspelen kan je heel wat stress bezorgen. Zeker als het een kredietkaart is, houd je best je hart vast. Heel wat belangrijke info is immers direct op je kaart te vinden. Daardoor bestaat de mogelijkheid dat een dief je kaart -zelfs zonder pincode- kan gebruiken. Wat zijn nu precies de risico’s en wat moet je absoluut doen wanneer je je kredietkaart verliest? Spaargids.be zocht het voor je uit.