De organisatie van het feestweekend in Sint-Job-in-'t-Goor moet noodgedwongen alles stopzetten.
Volledig scherm
De organisatie van het feestweekend in Sint-Job-in-'t-Goor moet noodgedwongen alles stopzetten. © Toon Verheijen

Feestweekend in Sint-Job uitgesteld: “Kleine organisaties zijn benadeeld en de jeugd is het slachtoffer.”

Sint-Job-in-'t-GoorHet had een leuk feestweekend moeten worden in Sint-Job-in-'t-Goor eind augustus met Breakout Party en The Roaring 21. Maar de coronamaatregelen steken stokken in de wielen. De festiviteiten worden nu (hopelijk) verplaatst naar begin september. “Grote evenementen kunnen gebruik maken van het COVID-safe ticket, maar kleine niet. Dat is onbegrijpelijk.”

 1. Van Plopsa Station tot indoor skiën: 7 leuke binnenactiviteiten in de regio Antwerpen voor jou en je kroost tijdens de herfst
  PREMIUM
  Regio Antwerpen

  Van Plopsa Station tot indoor skiën: 7 leuke binnenacti­vi­tei­ten in de regio Antwerpen voor jou en je kroost tijdens de herfst

  De herfst is in het land. Zonnestralen en warme temperaturen hebben ondertussen plaatsgemaakt voor regenbuien en kil weer. Maar dat hoeft jou niet tegen te houden om uitstapjes te plannen met je kroost. Wij selecteerden voor jullie alvast 7 leuke indooractiviteiten in Antwerpen en omstreken. Van je striphelden ontmoeten in het Plopsa Station in Antwerpen tot skiën op Aspen in Wilrijk. Met deze tips weet je wat te doen.
 2. E10 Hoeve stopt met restaurantgedeelte en gaat met eTien voor ‘samen tafelen’
  Brecht

  E10 Hoeve stopt met restaurant­ge­deel­te en gaat met eTien voor ‘samen tafelen’

  Wie er na dit weekend aan dacht om nog eens een tête-à-tête te hebben in de E10 Hoeve, zal er een alternatief moeten zoeken. Of een paar vrienden extra, want vanaf maandag schakelt eTien over op het concept ‘samen tafelen’. Het vroegere restaurant en de Orangerie zullen dan exclusief voorbehouden voor kleinere gezelschappen van om en bij de tien mensen. “We kregen steeds meer vraag van kleinere gezelschappen die wél de restaurantervaring willen, maar ook de privacy", zegt zaakvoerder Joris Goossens.
 3. "Een extra verificatie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je kredietkaart gestolen wordt
  Spaargids.be

  "Een extra verifica­tie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je krediet­kaart gestolen wordt

  Een betaalkaart kwijtspelen kan je heel wat stress bezorgen. Zeker als het een kredietkaart is, houd je best je hart vast. Heel wat belangrijke info is immers direct op je kaart te vinden. Daardoor bestaat de mogelijkheid dat een dief je kaart -zelfs zonder pincode- kan gebruiken. Wat zijn nu precies de risico’s en wat moet je absoluut doen wanneer je je kredietkaart verliest? Spaargids.be zocht het voor je uit.