De organisatie van het feestweekend in Sint-Job-in-'t-Goor moet noodgedwongen alles stopzetten.
Volledig scherm
De organisatie van het feestweekend in Sint-Job-in-'t-Goor moet noodgedwongen alles stopzetten. © Toon Verheijen

Feestweekend in Sint-Job uitgesteld: “Kleine organisaties zijn benadeeld en de jeugd is het slachtoffer.”

Sint-Job-in-'t-GoorHet had een leuk feestweekend moeten worden in Sint-Job-in-'t-Goor eind augustus met Breakout Party en The Roaring 21. Maar de coronamaatregelen steken stokken in de wielen. De festiviteiten worden nu (hopelijk) verplaatst naar begin september. “Grote evenementen kunnen gebruik maken van het COVID-safe ticket, maar kleine niet. Dat is onbegrijpelijk.”

 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 2. Warm welkom voor Laurens Devos: gouden paralympiër komt thuis in versierde straat
  Malle

  Warm welkom voor Laurens Devos: gouden paralym­piër komt thuis in versierde straat

  De Irislaan in Oostmalle kleurt zwart-geel-rood. De bewoners zijn hun vlaggen van het WK voetbal niet vergeten weg te halen, maar zijn trots op hun gouden buur. Paralympisch tafeltennisser Laurens Devos (21) mocht deze middag bij zijn thuiskomst uit Tokio letterlijk door een erehaag van plantjes versierd met vlaggetjes en gouden medailles rijden. Het straatnaambordje ‘Irislaan’ was zelfs omgetoverd tot ‘Laurens Devoslaan’.
 1. Weer tot in de vroege uurtjes op café, maar nog niet dansen of naar de discotheek: “Onbegrijpelijk dat we nog een maand moeten wachten”
  PREMIUM
  Malle/Zoersel

  Weer tot in de vroege uurtjes op café, maar nog niet dansen of naar de discotheek: “Onbegrij­pe­lijk dat we nog een maand moeten wachten”

  Vanaf vandaag kunnen we opnieuw met zoveel en zolang we maar willen op café gaan. Tenzij cafés of discotheken gebruikmaken van het achterpoortje ‘op private uitnodiging’, mogen we onze dansbenen er nog niet losgooien. Dat wekt toch wel wat wrevel. “Vanaf 1 september mag je staan dansen en springen op een trouwfeest. Waarom kan dat in een dancing dan niet?”, zucht Eddy Van den Reeck (69), uitbater van baandancing De Toverfluit in Halle-Zoersel.