De noodwoningen komen in de Gasthuisstraat 32 in Brecht.
Volledig scherm
De noodwoningen komen in de Gasthuisstraat 32 in Brecht. © Toon Verheijen

Drie nieuwe noodwoningen in Gasthuisstraat

BrechtDe gemeente Brecht gaat drie noodwoningen bouwen in de Gasthuisstraat. Een leegstaand pand wordt afgebroken en vervangen door drie appartementen. De bouwwerken zouden eind december 2022 al moeten afgerond zijn. Het project is geraamd op net geen 1 miljoen euro. 

 1. Brecht kampt met recordaantal besmettingen
  Brecht

  Brecht kampt met recordaan­tal besmettin­gen

  De gemeente Brecht kampt met een recordaantal besmettingen sinds het uitbreken van de pandemie in maart 2020. De voorbij drie dagen werden er 122 nieuwe besmettingen vastgesteld. Voor de laatste twee weken komt dat aantal zelfs op 608. Het wijkschooltje van Maria Middelares is nog tot donderdag gesloten. In andere scholen zijn ook heel wat leerlingen en leerkrachten afwezig. De gemeente heeft nu ook beslist haar eigen binnenactiviteiten te schrappen.
 2. Op huizenjacht in... het groene Kasterlee: “Wil je een huis met een vergezicht over de velden, kan de prijs stijgen tot 500.000 euro”
  PREMIUM
  Kasterlee

  Op huizen­jacht in... het groene Kasterlee: “Wil je een huis met een vergezicht over de velden, kan de prijs stijgen tot 500.000 euro”

  Op zoek naar een nieuwe stek? Of gewoon erg nieuwsgierig naar wat de huizen tegenwoordig kosten in Vlaanderen en waar iedereen wil wonen? Wij gaan elke week op zoek met een lokale immomakelaar. Deze week in de provincie Antwerpen: Kasterlee. “Een huis in Kasterlee kost meestal tussen de 300.000 euro en de 435.000 euro, maar die prijs kan nog flink oplopen.”