Brandweermannen aan het werk op het militair domein Groot Schietveld.
Volledig scherm
Brandweermannen aan het werk op het militair domein Groot Schietveld. © Photo News

Defensie biedt excuses aan voor brand op militair domein: “Onderzoek en lessen trekken voor de toekomst”

Wuustwezel/BrechtNiet minder dan 500 hectare natuurgebied gingen vrijdag in vlammen op na de brand op het Groot Schietveld op het grondgebied van Brecht en Wuustwezel. De brand werd veroorzaakt door militaire oefeningen. Defensie biedt in een verklaring haar excuses aan.

 1. Langverwachte festivalvreugde barst weldra los in Brecht: “Honderd tafeltjes van vier en sfeer à la Tomorrowland”
  Brecht

  Langver­wach­te festival­vreug­de barst weldra los in Brecht: “Honderd tafeltjes van vier en sfeer à la Tomorrow­land”

  Vanaf 13 augustus zijn festivals tot 75.000 bezoekers weer toegelaten. Daarop wachten de Brechtse disjockey Gery Moens (41) en zijn Limburgse collega Steven Martens niet. Op zondag 20 juni pakken ze uit met het allereerste festival van België na de tweede lockdown op een wei in Brecht. Al moet je tijdens ‘The Sound Of The DJ’s’ nog wel aan tafel blijven zitten en dat mag maximaal in groep van vier personen.
 2. Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste vijf kijktips voor het weekend. Aangezien de Rode Duivels pas maandag opnieuw aan de bak moeten op het EK voetbal vulden wij onze Kijkgids voor u aan met Streamz Original ‘Glad ijs’, een kersverse parel uit de stal van Pixar en ‘Physical’, een nieuwe komedie-dramaserie in een eighties-sausje. Dit is onze streaming top vijf!