De kerstboomverbranding van de Chiro in Sint-Job is voor een goed doel.
Volledig scherm
De kerstboomverbranding van de Chiro in Sint-Job is voor een goed doel. © RV

Chiro Sint-Job organiseert kerstboomverbranding voor vzw Moeders voor Moeders

 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.
 1. DE GROTE SCHOLENRONDVRAAG. Sint-Jan Berchmanscollege: “Er is niet enkel een achterstand op vlak van leerstof, maar ook op vlak van schoolse attitudes”
  PREMIUM
  Malle

  DE GROTE SCHOLEN­ROND­VRAAG. Sint-Jan Berchmans­col­le­ge: “Er is niet enkel een achter­stand op vlak van leerstof, maar ook op vlak van schoolse attitudes”

  Na anderhalf jaar corona hopen zowel leerlingen als leerkrachten op een zo normaal mogelijk schooljaar. In de aanloop naar 1 september bevroegen wij in heel Vlaanderen vijftig lagere en vijftig middelbare scholen, netjes verdeeld over alle netten. We blikken vooruit met directeur Eric Van Huffelen van de secundaire school van het Sint-Jan Berchmanscollege in Westmalle. “Les mogen volgen en geven zonder mondmasker is belangrijk voor een goede interactie in de klas. Het zal zeker ook de kennismaking bij start van het schooljaar vergemakkelijken en versnellen.”