De bestuurder reed op de rotonde rechtdoor en parkeerde zijn wagen verticaal tegen een boom.
Volledig scherm
De bestuurder reed op de rotonde rechtdoor en parkeerde zijn wagen verticaal tegen een boom. © Marc De Roeck

Bestuurder zet wagen verticaal tegen een boom

 1. Zo blijft je lievelingshandtas altijd mooi

  Zo blijft je lievelings­hand­tas altijd mooi

  Voor een tas uit kwaliteitsleder tel je al snel een flink budget neer. Hou dat bedrag even voor ogen wanneer je ’s ochtends je favoriete tas om de arm zwiert. Behandel je tas met zorg. Bewaar make-up en vloeistoffen in een apart binnentasje om morsincidenten te vermijden en wees voorzichtig met balpennen. Inktvlekken kunnen het leder onherroepelijk beschadigen. Neem je tas vast met droge handen. Toegeven, in tijden waarin we voortdurend onze handen ontsmetten kan dat best een uitdaging zijn, maar je handtas zal je dankbaar zijn. Ook zweet en vette handcrèmes kunnen het handvat van je tas trouwens donkerder doen kleuren. En last but not least: hou er rekening mee dat een nieuwe jeans vaak kleur afgeeft. Je favoriete nude bag zet je dus liever niet tegen je benen aan!
 2. Populaire kokkin ‘Mama Sara’ raakte door corona haar smaak kwijt: “Even lastig, maar in december wil ik weer starten met Aromas de los Andes”
  PREMIUM
  Kalmthout

  Populaire kokkin ‘Mama Sara’ raakte door corona haar smaak kwijt: “Even lastig, maar in december wil ik weer starten met Aromas de los Andes”

  Sara Carrillo uit Kalmthout wist in 2016 de Vlaamse harten te veroveren als ‘mama Sara’ in Mijn Pop-up Restaurant. Ze stond er in de keuken van Jalapeno Loco van Willem en Miette. Ze startte daarna haar eigen cateringbedrijf ‘Aromas de los Andes’. Door corona startte ze met afhaalgerechten, maar nu met de tweede lockdown moet ze het nog even rustig aan doen. “Heel het gezin heeft corona gehad. Zelf ben ik nog altijd vooral mijn smaak kwijt. Maar we komen er wel”, zegt Sara.
 1. Coronacrisis dwong ons tot digitaal bankieren. Was uw bank er klaar voor?
  Sparen

  Coronacri­sis dwong ons tot digitaal bankieren. Was uw bank er klaar voor?

  Het voorbije jaar heeft de manier waarop we bankzaken uitvoeren serieus veranderd. We bankieren massaal digitaal, sparen meer dan ooit en ook jongeren wagen zich nu vaker aan beleggingsfondsen. Ook de banken zelf moesten zich pijlsnel aan de nieuwe realiteit aanpassen. Hoe bracht uw huisbank het er vanaf? Heeft ze u in positieve zin verbaasd of was u eerder ontgoocheld? Laat het ons weten via deze korte online enquête.
 1. Kan jij raden wie er in de huid van Marc Van Ranst en Steven Van Gucht kruipt?
  Play

  Kan jij raden wie er in de huid van Marc Van Ranst en Steven Van Gucht kruipt?

 2. Deze vrouw is voor geen kleintje vervaard en bedreigt de sheriff met een stok
  Play

  Deze vrouw is voor geen kleintje vervaard en bedreigt de sheriff met een stok