Eén van de twee voertuigen belandde tegen een boom.
Volledig scherm
Eén van de twee voertuigen belandde tegen een boom. © Marc De Roeck

Bestuurder uit wagen geslingerd en overleden na aanrijding tussen twee auto’s

In de Bevrijdingsstraat in Sint-Lenaerts is zaterdagavond een ernstig verkeersongeval gebeurd. Eén slachtoffer overleefde de klap niet.

 1. Royal Antwerp Hockey Club trekt aan alarmbel na coronaprotocol: “Langetermijnperspectief? Het enige perspectief is het zicht op een doodsvonnis”
  Sint-Job-in-'t-Goor

  Royal Antwerp Hockey Club trekt aan alarmbel na coronapro­to­col: “Langeter­mijn­per­spec­tief? Het enige perspec­tief is het zicht op een doodsvon­nis”

  De verstrengde coronamaatregelen blijven in Brecht nazinderen. Bij heel wat verenigingen heerst onvrede over het nieuwe protocol. Dat is onder andere het geval bij de Antwerp Hockeyclub, een sportvereniging met 1.100 leden. “Maar het geldt voor alle verenigingen”, zegt voorzitter Christophe De Cleene. “Als dit echt doorgaat, wordt het een bloedbad.” Waarop De Cleene een open brief schreef naar burgemeester Sven Deckers en zijn partijgenoot en minister van Sport Ben Weyts (N-VA).
 2. Coronacrisis dwong ons tot digitaal bankieren. Was uw bank er klaar voor?
  Sparen

  Coronacri­sis dwong ons tot digitaal bankieren. Was uw bank er klaar voor?

  Het voorbije jaar heeft de manier waarop we bankzaken uitvoeren serieus veranderd. We bankieren massaal digitaal, sparen meer dan ooit en ook jongeren wagen zich nu vaker aan beleggingsfondsen. Ook de banken zelf moesten zich pijlsnel aan de nieuwe realiteit aanpassen. Hoe bracht uw huisbank het er vanaf? Heeft ze u in positieve zin verbaasd of was u eerder ontgoocheld? Laat het ons weten via deze korte online enquête.
 1. Bizarre herdenking Vlaams Belangster aan graf SS’er ook gefilmd, partij start intern onderzoek
  PREMIUM
  Wuustwezel

  Bizarre herdenking Vlaams Belangster aan graf SS’er ook gefilmd, partij start intern onderzoek

  Een bericht op Instagram en Twitter van Carrera Neefs uit Wuustwezel zorgt voor de nodige beroering. Ze postte op 11 november een bericht dat ze bloemen was gaan neerleggen aan het graf van Willem Heubel, een SS-soldaat. Carrera Neefs wil zelf niet reageren. Vlaams Belang zegt zelf ‘verveeld' te zitten met de zaak. Later verklaarden ze met een intern onderzoek te starten.
 2. Neem eens een bad in... Westmalle: na shampoo presenteren Brechtse trappistinnen nu ook andere verzorgingsproducten op basis van trappist
  Brecht/Malle

  Neem eens een bad in... Westmalle: na shampoo presente­ren Brechtse trappistin­nen nu ook andere verzor­gings­pro­duc­ten op basis van trappist

  Baden in trappistenbier is voor menig bierliefhebber een wilde fantasie. Zich wassen met trappistenbier hoeft echter geen droom meer te zijn. Abdij Onze Lieve Vrouw van Nazareth in Brecht lanceerde vorig jaar reeds een shampoo met tien procent Trappist Dubbel van Westmalle erin. Vanwege het grote succes hebben de trappistinnen-zusters nu ook een douchegel, bodylotion en vloeibare handzeep met bruin trappistenbier als ingrediënt ontwikkeld. “Ik verzeker dat de producten niet naar bier ruiken”, lacht Zuster Katharina.
 3. Gemeente Brecht verstrengt coronamaatregelen op vlak van vrijetijdsbesteding: “Groot deel van besmettingen doet zich daar voor”
  Brecht

  Gemeente Brecht verstrengt coronamaat­re­ge­len op vlak van vrijetijds­be­ste­ding: “Groot deel van besmettin­gen doet zich daar voor”

  De gemeente Brecht voert een serieuze verstrenging in van de coronamaatregelen. Het riep alle verenigingen en andere organisatoren samen via digitale weg om een nieuw protocol af te sluiten. De gemeente roept alle inwoners op om het voorlopig bij één hobby te houden. “Een groot aantal besmettingen doet zich voor tijdens de vrijetijdsbesteding”, zegt burgemeester Sven Deckers (N-VA). “We moeten maatregelen nemen om de situatie onder controle te krijgen.” De maatregelen gelden tot 31 maart 2021.
 1. Deze smartphone is een echt beest voor gamers
  Play
  games

  Deze smartphone is een echt beest voor gamers

 2. Gent zorgt voor extra licht in donkere coronatijden
  Play

  Gent zorgt voor extra licht in donkere coronatij­den