Leerlingen, leerkrachten, ouders en sympathisanten van GO! Invento basisschool De Brug in Sint-Job-in-'t-Goor zamelden alles samen toch wel zo'n twintig winkelkarren in voor vzw De Schakel.
Volledig scherm
Leerlingen, leerkrachten, ouders en sympathisanten van GO! Invento basisschool De Brug in Sint-Job-in-'t-Goor zamelden alles samen toch wel zo'n twintig winkelkarren in voor vzw De Schakel. © Toon Verheijen

Basisschool De Brug zamelt 20 volle winkelkarren en schenkt dit aan de Schakel: “Een leerling hoopt dat er bij hen thuis ook wat ging komen van de producten: dan weet je dat armoede overal zit”

Sint-Job-in-'t-GoorHet moeten bijna twintig volle winkelkarren zijn die de GO! Invento basisschool De Brug heeft ingezameld naar aanleiding van de Dag van de Armoede zondag. De producten worden allemaal geschonken aan vzw De Schakel. “We zijn de school en de ouders enorm dankbaar. De nood is hoog want het aantal gezinnen dat we helpen is op vijf jaar tijd verachtvoudigd”, klinkt het bij de vrijwilligers van De Schakel. 

  1. Bestuurder (33) knalt tegen boom nadat onbekenden rijweg barricaderen: “We hebben allemaal kattenkwaad uitgehaald, maar dit is er toch wel over”
    Brecht

    Bestuurder (33) knalt tegen boom nadat onbekenden rijweg barricade­ren: “We hebben allemaal katten­kwaad uitgehaald, maar dit is er toch wel over”

    Guy Vangeel (33) herstelt in het ziekenhuis van Malle van een hachelijk ongeval dat hij afgelopen weekend had. Zaterdagnacht reed hij op weg naar huis tegen een blok die op de rijbaan was gelegd. Er lag ook nog een hek én een fiets op de rijbaan. “Gelukkig zat ik alleen in de auto en waren mijn partner en de twee kinderen gewoon thuis.”