Dit gaat om het project 'Heibaartmolens'. De gele stippen zijn de bestaande windmolens. De rode zijn de geplande nieuwe windturbines. (1: het Boerenijsje, 2: Veldstraat, 3: Kloosterstraat, 4: Hoogstraatseweg, 5: Loenhout)
Volledig scherm
Dit gaat om het project 'Heibaartmolens'. De gele stippen zijn de bestaande windmolens. De rode zijn de geplande nieuwe windturbines. (1: het Boerenijsje, 2: Veldstraat, 3: Kloosterstraat, 4: Hoogstraatseweg, 5: Loenhout) © www.heibaartmolens.be

Aanvragen voor zeven nieuwe windmolens in omgeving van E19 in Brecht, Wuustwezel en Hoogstraten

Brecht/Wuustwezel/HoogstratenVerschillende bedrijven hebben plannen om opnieuw extra windmolens te plaatsen op het grondgebied van Hoogstraten, Wuustwezel en Brecht. Concreet gaat het om twee verschillende projecten waarbij in totaal zeven nieuwe windmolens zouden geplaatst worden.

  1. Van het Schoonselhof tot het Ravenhof: Fiets mee langs de mooiste kastelen in de regio Antwerpen
    PREMIUM
    Regio Antwerpen

    Van het Schoonsel­hof tot het Ravenhof: Fiets mee langs de mooiste kastelen in de regio Antwerpen

    Vlamingen zijn gek op Franse châteaux. Onderweg naar het zuiden van Europa passeren we ze een voor een. Maar ook in ons landje staan er vele mooie kastelen. Met de lente die nu al een tijdje bezig is, groeit ook de hoop op echt fietsweer. Wij stippelden voor de kasteelliefhebbers en de ontdekkende fietsers onder ons een aantal fietsroutes uit langs de kastelen in de ruime regio rond Antwerpen: van het Schoonselhof in het zuiden tot het Ravenhof in het noorden.