LEGO-fanaat Tom Van Mol aan de grote graafmachine die hij bouwde voor de firma Luyckx in Brecht
Volledig scherm
PREMIUM
LEGO-fanaat Tom Van Mol aan de grote graafmachine die hij bouwde voor de firma Luyckx in Brecht © Klaas De Scheirder

350 uur in de weer met 90.000 steentjes: Tom (45) bouwt tot in detail graafmachines uit LEGO na voor bouwmachinebedrijf

Brecht/WijnegemWie durft te beweren dat LEGO ‘maar’ speelgoed is, moet eens goed kijken naar de creaties van Tom Van Mol (45) uit Wijnegem. Met de steentjes bouwt hij hyperrealistische machines en boten op schaal. Zijn creaties vallen zelfs zo in de smaak dat hij voor firma Luyckx in Brecht twee graafmachines mocht bouwen.

 1. Kempense burgemeesters gaan niet mee in rebels gedrag van Luik: “Terrassen pas openen als het mag van de federale overheid”
  PREMIUM
  Kempen

  Kempense burgemees­ters gaan niet mee in rebels gedrag van Luik: “Terrassen pas openen als het mag van de federale overheid”

  De gouverneur van de provincie Luik en enkele burgemeesters daar winden er geen doekjes op: ze zullen vanaf 1 mei toelaten dat horecazaken hun terras openen. De rebellie krijgt in de Kempen voorlopig niet meteen navolging, al is burgemeester Paul Van Miert (N-VA) van Turnhout wel duidelijk. “Een goed georganiseerde horeca is nog altijd een beter plan om de pandemie te bestrijden dan mensen ongecontroleerd naar de parken te laten gaan. Dus alsjeblieft: laat ze heropenen op 1 mei.”
 1. "Shame on you", voetbalsupporters uiten ongenoegen over Super League
  Play

  "Shame on you", voetbalsup­por­ters uiten ongenoegen over Super League

 2. Jake in tranen na bewegende foto van zijn overleden vrouw
  Play

  Jake in tranen na bewegende foto van zijn overleden vrouw