Het gebouw van wzc Vesalius
Volledig scherm
PREMIUM
Het gebouw van wzc Vesalius © Klaas De Scheirder

Zorgbedrijf Brasschaat wil Vesalius verkopen voor 25 miljoen euro aan AZ Klina

BrasschaatHet Zorgbedrijf Brasschaat is al geruime tijd in gesprek met AZ Klina over de verkoop van het gebouw Vesalius en heeft nu een ultimatum gesteld van 1 juli. De ontwerpakte is overgemaakt aan het ziekenhuis. Als Klina toehapt en 25 miljoen euro neertelt voor het gebouw, wil het Zorgbedrijf op de aanpalende site Sint-Jozef - eigendom van het OCMW - een nieuw wzc bouwen. De kapel zou dan wel behouden blijven. 

 1. Ervaren IT'er geeft raad aan starters: "Tijdens sollicitaties heb ik geregeld gevraagd of ik mijn toekomstige collega’s mocht ontmoeten"
  Jobs

  Ervaren IT'er geeft raad aan starters: "Tijdens sollicita­ties heb ik geregeld gevraagd of ik mijn toekomsti­ge collega’s mocht ontmoeten"

  Guido Maes werkt al meer dan dertig jaar in de informaticasector. De laatste twintig doet hij dat bij Wolters Kluwer Wolters Kluwer Tax & Accounting België, maar daarvoor maakte hij kennis met een aantal andere bedrijven. “Je job moet passen bij je interesses en je levensstijl”, vindt hij. Jobat.be vroeg hem naar de belangrijkste inzichten die hij heeft verworven doorheen zijn carrière.
 2. Chateau Paulette pakt uit met indrukwekkende zomerbar aan Kasteel van Brasschaat: “Alles coronaproof op prachtige locatie: dit moet gewoon lukken”
  Brasschaat

  Chateau Paulette pakt uit met indrukwek­ken­de zomerbar aan Kasteel van Brasschaat: “Alles corona­proof op prachtige locatie: dit moet gewoon lukken”

  Héél Vlaanderen telt af naar zaterdag 8 mei om eindelijk nog eens op een terras te kunnen genieten van een frisse pint, een lekkere cocktail, een glas champagne of een lekkere maaltijd. Brasschaat heeft er een attractie bij want Tom Vercammen en Dieter Van Daele openen naast het Kasteel van Brasschaat hun zomerbar Chateau Paulette. “We hopen op een voltreffer want het is echt wel een unieke locatie”, zeggen de uitbaters trots.
 1. 106-jarige Valdemar slaat 17 jaar jongere vrouw aan de haak in rusthuis
  Play

  106-jarige Valdemar slaat 17 jaar jongere vrouw aan de haak in rusthuis

 2. Hond houdt toeristen voor de gek
  Play

  Hond houdt toeristen voor de gek