De politiezone Schoten hield ook een alcoholcontrole.
Volledig scherm
De politiezone Schoten hield ook een alcoholcontrole. © Politie Schoten

Zeven bestuurders met glaasje te veel op betrapt

Brasschaat/SchotenDe politiezones Schoten en Brasschaat hielden afgelopen weekend een aantal controles op drugs- en alcoholgebruik achter het stuur. In Brasschaat liepen zes dronken bestuurders tegen de lamp. In Schoten maar één.

 1. Bewoners zwaar getroffen Sint-Lodewijk krijgen zaterdag al vaccin: “Het lijkt te mooi om waar te zijn”
  PREMIUM
  Schilde

  Bewoners zwaar getroffen Sint-Lodewijk krijgen zaterdag al vaccin: “Het lijkt te mooi om waar te zijn”

  De grote rondes coronavaccinaties in de Vlaamse woonzorgcentra zijn gestart. Zaterdag komen 116 bewoners van Sint-Lodewijk in ‘s-Gravenwezel (Schilde) aan de beurt. Tijdens de eerste coronagolf verloor het rusthuis 21 residenten. De vreugde over de vroegtijdige vaccinatie is dan ook groot. “Het is de eerste stap naar een ander leven”, zegt directeur Chris Janssens.
 2. Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeelde (van 150 tot 650 euro)
  Multimedia

  Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeel­de (van 150 tot 650 euro)

  Er verschenen in eerste twee maanden van 2021 vooral budgettoestellen, in afwachting van de grote golf aan nieuwe high-end smartphones die dit voorjaar weer zal uitkomen. Het is dus de vraag of dit een goed moment is om een nieuwe telefoon te kopen, maar je kunt wel je voordeel doen met een model van vorig jaar tegen een lagere prijs. Onze techredacteur tipt de toestellen die de beste reviews kregen, in stijgende volgorde van prijs.
 1. Ook Biden krijgt het soms op zijn heupen van journalisten: "Man, geef me toch even!"
  Play

  Ook Biden krijgt het soms op zijn heupen van journalis­ten: "Man, geef me toch even!"

 2. Joodse vrouw niet opgezet met oproepingsbrief: "Bart De Wever wil niet stigmatiseren, maar ik verwacht mijn gele ster al in de brievenbus"
  Play

  Joodse vrouw niet opgezet met oproepings­brief: "Bart De Wever wil niet stigmatise­ren, maar ik verwacht mijn gele ster al in de brievenbus"