De winnaar van het juweel werd vrijdag uitgeloot. V.l.n.r.: Hans Plessers (Mas Tu Vu jewels), Helga Mulleman (mama van winnares Xena Ooms), Emelie Janssens (Patisserie Manus) en Max Janssens (Patisserie Manus)
Volledig scherm
De winnaar van het juweel werd vrijdag uitgeloot. V.l.n.r.: Hans Plessers (Mas Tu Vu jewels), Helga Mulleman (mama van winnares Xena Ooms), Emelie Janssens (Patisserie Manus) en Max Janssens (Patisserie Manus) © emz

Xena Ooms wint gouden kroontje van 1.800 euro

Brasschaat/KapellenAls je in de week van 6 januari een driekoningentaart kocht bij Patisserie Manus, maakte je kans op een hanger met een gouden kroontje ter waarde van 1.800 euro. De winnaar werd vrijdagavond uitgeloot in het filiaal in Kapellen. De 27-jarige Xena Ooms uit Brasschaat mag zich de kersverse eigenaar noemen van het schitterend juweeltje ontworpen door Mas Tu Vu jewels. 

 1. BINNENKIJKER. Deze studenten vonden een pareltje van een kot in Antwerpen, van 400 tot 1.100 euro per maand: "Ik was op slag verliefd”
  PREMIUM
  Antwerpen

  BINNENKIJ­KER. Deze studenten vonden een pareltje van een kot in Antwerpen, van 400 tot 1.100 euro per maand: "Ik was op slag verliefd”

  60.000 studenten telt Antwerpen al, en daarmee is de stad de nummer drie na Brussel en Gent – Leuven telt er al een aantal jaren net iets minder. Maar met alsmaar stijgende huurprijzen wordt de zoektocht naar een betaalbaar kot steeds lastiger. Wij bezochten studenten die wél nog een verborgen pareltje vonden, in verscheidene prijscategorieën. “Ik blijf hier zo lang mogelijk wonen, liefst ook na mijn studies.”
 1. Koop een driekoningentaart en maak kans op juweel met kroontje ter waarde van 1.800 euro
  Brasschaat/Kapellen

  Koop een driekonin­gen­taart en maak kans op juweel met kroontje ter waarde van 1.800 euro

  Wie op Driekoningen de boon of het porseleinen beeldje in zijn stuk taart vindt, mag zich een dagje tot koning of koningin kronen. Patisserie Manus met filialen in Brasschaat en Kapellen wil die traditie opnieuw naar een hoger niveau tillen. Als je een driekoningentaart koopt bij de de patisserie of in een van haar verkooppunten, maak je kans op een 18 karaat gouden juweel. De waarde van het kroontje bezet met briljanten? 1.800 euro.
 2. Heb je thuis geen concentratie? Ontdek hier 7 unieke studieplekken in Antwerpen: van Brouwerij De Koninck tot Space Post X
  PREMIUM
  Antwerpen

  Heb je thuis geen concentra­tie? Ontdek hier 7 unieke studieplek­ken in Antwerpen: van Brouwerij De Koninck tot Space Post X

  De zomervakantie is in zicht, maar eerst moeten studenten nog een aantal examens afleggen. Met de blok die voor de deur staat zoeken vele studenten een geschikte plek om alle leerstof te verwerken. Loop je op kot de muren op en is je slaapkamer met je kleine bureautje geen optie? Dan hoef je nog niet te panikeren. Wij zochten uit waar je in Antwerpen samen met je medestudenten de examens kan voorbereiden. Van Brouwerij De Koninck in Antwerpen tot Space Post X in Berchem. Hier blok je voor die goede cijfers.