De kinderen van verschillende woonprojecten in Brasschaat, Wuustwezel en Sint-Lenaarts werden verrast met amusant straattheater.
Volledig scherm
De kinderen van verschillende woonprojecten in Brasschaat, Wuustwezel en Sint-Lenaarts werden verrast met amusant straattheater. © RV

Woningmaatschappij trakteert kinderen op gekke kapsels

Sint-Lenaarts/Wuustwezel/BrasschaatDe sociale woningmaatschappij De Voorkempen-Helpt Elkander heeft de voorbije dagen de kinderen in verschillende woonprojecten verrast met allerlei animatie. De woningmaatschappij wil op die manier de bewoners een hart onder de riem steken.

 1. Rockparty London Calling kent doorstart: “De snelste manier om in een vreemde stad te integreren? Organiseer je eigen feest”
  PREMIUM
  ANTWERPEN

  Rockparty London Calling kent doorstart: “De snelste manier om in een vreemde stad te integreren? Organiseer je eigen feest”

  Wie pakweg de afgelopen zeven jaar een stapje heeft buitengezet in het Antwerpse nachtleven heeft wellicht wel eens van London Calling gehoord. Het indie en rock-‘n-roll-concept groeide uit van cultfeest in Bar Venetië tot vaste waarde in muziekclub Ampere. Voor al wie houdt van alles wat tussen The Beatles en Arctic Monkeys zweeft. Eind deze maand wordt de doorstart gevierd met het twintigjarig bestaan van ‘Is This It’ van indierock-pioniers The Strokes. “Iedere puber heeft wel zo’n album dat zijn leven verandert, bij mij was het dit.”
 1. “Ze zou nooit iets kunnen, zeiden de dokters. Vandaag speelt Lore (9) rolstoelhandbal en piano”: crowdfunding van start voor meisje met spina bifida
  Brasschaat

  “Ze zou nooit iets kunnen, zeiden de dokters. Vandaag speelt Lore (9) rolstoel­hand­bal en piano”: crowdfun­ding van start voor meisje met spina bifida

  Hoewel dokters dachten dat Lore (9) uit Maria-ter-Heide (Brasschaat) door haar open ruggetje bij de geboorte zelfs niet zou kunnen zitten, speelt het vrolijk meisje vandaag rolstoelhandbal en gaat ze regelmatig zwemmen. Ze moet wel drie tot vier keer per week naar de kinesist. Een eigen sta- en staprobot zou haar erg kunnen helpen, al staat daar een prijskaartje van 27.000 euro tegenover. ‘Team Lore’ is daarom een crowdfunding gestart om het Innowalk-toestel te bekostigen.