Dieter Van Daele en Tom Vercammen toverden de tent om tot een sfeervolle winterbar.
Volledig scherm
Dieter Van Daele en Tom Vercammen toverden de tent om tot een sfeervolle winterbar. © Toon Verheijen

Winterbar Chalet Paulette opent de deuren in Oud-Antwerpen : “Een echt chaletgevoel creëren”

De jonge ondernemers Dieter Van Daele en Tom Vercammen openen vrijdag de tweede editie van hun winterbar Chalet Paulette aan Oud Antwerpen. De twee hebben een tent in de tuin van het restaurant omgetoverd tot een meer dan sfeervolle winterbar. “We hebben vooral geluisterd naar de opmerkingen van bezoekers na de vorige editie”, vertellen Dieter en Tom.

0 reacties

  1. Tarte tatins van Filip Peeters en zijn gezin voortaan élke week te verkrijgen aan Bourla: “Je ziet voldoening bij mensen méteen, dat is wat anders dan een film maken”
    ANTWERPEN

    Tarte tatins van Filip Peeters en zijn gezin voortaan élke week te verkrijgen aan Bourla: “Je ziet voldoening bij mensen méteen, dat is wat anders dan een film maken”

    Van de planken naar de keuken. Voortaan staan acteurskoppel Filip Peeters en An Miller met hun dochters élke zaterdagmiddag aan de Bourlaschouwburg in Antwerpen om hun intussen befaamde tarte tatins te verkopen. “Het is nog wat koffiedik kijken welke van onze voorstellingen kunnen doorgaan de komende tijd, dus is het fijn dat we onze energie hier collectief in kwijt kunnen.”