Het oude gemeentehuis van Brasschaat.
Volledig scherm
Het oude gemeentehuis van Brasschaat. © Laenen

Winkelgebied krijgt opfrisbeurt

De gemeente Brasschaat plant de komende maanden een hele reeks investeringen in het winkelgebied van de Bredabaan. Zo wordt het voetpad tussen het Armand Reusensplein en het oude gemeentehuis opgefrist. 

3 reacties

 • Liliane Soenens

  2 jaar geleden
  Mss ook hangende bloembakken voor aan terrassen te hangen? Daar er op de Bredabaan vooral appartementsgebouwen zijn , is het mss wel leuk om deze ook op te vrolijkten met kleur..
 • Maxime van Hoeck

  2 jaar geleden
  Goed plan ,het gaat hier in Brasschaat heel proper en kleurijk zijn :)
 • FRANCIS THYS

  2 jaar geleden
  Goed plan. Nu nog wat bloementorens plaatsen zoals in vele steden en gemeente.
 1. “Op een jaar van geen poen naar een miljoen” Speelhuisjes van decorbouwers Siemon (31) en Lars (26) zijn populair tot in de Emiraten
  PREMIUM
  Lommel/Balen/Vlaanderen

  “Op een jaar van geen poen naar een miljoen” Speelhuis­jes van decorbou­wers Siemon (31) en Lars (26) zijn populair tot in de Emiraten

  De coronacrisis brak uit. Met zijn twee zaten ze op een zak cement. Een glas cava in de hand, maar niet om te vieren. Integendeel. Een brainstorm op een zakelijk leven of dood... En toen besloten ze om de sprong te wagen. Het bouwen van unieke speelhuisjes die volledig meegaan in de beleving van kinderen. Eye-Opener Decors werd een schot in de roos. Tegenwoordig richten ze zelfs tuincentra of andere ruimtes in, hebben ze een contract met Plopsaland en mogen ze in het Midden-Oosten speeltuinen gaan decoreren. En binnenkort volgt de lancering van de enige echte Eye-Opener Treehouse. Siemon Ariens (31) en Lars van den Dungen (26) weten het ondertussen zelf ook: “Never waste a good crisis.”
 2. In 1994 overleed hun moeder bij een auto-ongeval, nu gaan zussen op zoek naar meer informatie: “De onwetendheid blijft knagen”
  Boom/Rumst/Merksem/Deurne

  In 1994 overleed hun moeder bij een au­to-ongeval, nu gaan zussen op zoek naar meer informatie: “De onwetend­heid blijft knagen”

  Vanessa (37) en Jessica D’haese (38) zijn gestart met een zoektocht naar informatie over hun overleden moeder Nancy Van Landeghem. Zij kwam in 1994 om het leven in een ongeval nabij de Belgisch-Franse grens, toen de zussen zelf amper 9 en 11 jaar waren. Met de weinige gegevens die ze nu hebben, hopen ze via de sociale media de hiaten in het verhaal te kunnen invullen. “We zouden graag alles een plaats kunnen geven, maar als je achterblijft met zoveel vragen is dat onmogelijk.”