Wijkvereniging Hoge Akkerbloei schonk al cheques aan de fietsbib in Brasschaat.
Volledig scherm
Wijkvereniging Hoge Akkerbloei schonk al cheques aan de fietsbib in Brasschaat. © Toon Verheijen

Wijkvereniging Hoge Akkerbloei schenkt fietscheques

BrasschaatDe wijkvereniging Hoge Akkerbloei heeft cadeaucheques overhandigd van de fietsbieb aan Kabas. Deze actie is tevens het startschot en promotie om giften in te zamelen waarbij verenigingen, service clubs, bedrijven of losse sympathisanten worden aangesproken om deze cadeaucheque- actie financieel te ondersteunen.

 1. Krijg tot 50 procent van je verbouwfacturen terugbetaald via de nieuwe Mijn VerbouwPremie
  Livios

  Krijg tot 50 procent van je verbouwfac­tu­ren terugbe­taald via de nieuwe Mijn VerbouwPre­mie

  Vanaf 1 oktober 2022 kan je de Mijn VerbouwPremie aanvragen. Die nieuwe premie omvat verschillende oudere premies voor renovaties en energiebesparende ingrepen. Voor welke werken kan je de nieuwe Mijn VerbouwPremie precies aanvragen? Hoeveel krijg je terugbetaald? En hoe werkt het systeem precies? Bouwsite Livios.be zocht het uit. Energetisch renoveren blijft immers dé manier om je energieprijzen zoveel mogelijk te beperken.
 2. Vanaf nu kan je een betaalpauze voor je woonlening aanvragen. Maar wat zijn precies de voor- en nadelen van zo'n uitstel?
  Spaargids.be

  Vanaf nu kan je een betaalpau­ze voor je woonlening aanvragen. Maar wat zijn precies de voor- en nadelen van zo'n uitstel?

  Wie zijn rekeningen niet langer kan betalen, kan vanaf vandaag een betaalpauze voor de hypothecaire lening aanvragen. Om in aanmerking te komen, moet je aan enkele voorwaarden voldoen. Is dat het geval, dan hoef je van je lening gedurende een jaar geen kapitaal af te lossen, maar betaal je alleen de intresten. Hoeveel is dat dan precies? En schuilen er ook addertjes onder het gras? Spaargids.be zocht het uit.