Brandweerploegen aan de bewuste villa.
Volledig scherm
Brandweerploegen aan de bewuste villa. © Marc De Roeck

Week na aanslag opnieuw brand in Brasschaatse villa: “Ernstige aanwijzingen van brandstichting”

BrasschaatLangs de Bredabaan in Brasschaat is zondagmiddag brand uitgebroken in de villa die vorig weekend nog het mikpunt van een aanslag was. Toen werd een vuurwerkbom naar de woning gegooid. Of de brand van zondag, die snel onder controle was, daar iets mee te maken heeft, is niet duidelijk. Er zijn wel ernstige aanwijzingen van brandstichting.

 1. Na wereldrecord rolstoelmarathon verpulverd te hebben, droomt Lotte (27) verder: “Ironman in Hawaï, het Kanaal overzwemmen... De lijst is nog lang”
  PREMIUM

  Na wereldre­cord rolstoelma­ra­thon verpulverd te hebben, droomt Lotte (27) verder: “Ironman in Hawaï, het Kanaal overzwem­men... De lijst is nog lang”

  De 27-jarige Lotte De Vet uit Brasschaat is niet vies van een extreme uitdaging. Op haar zestiende beklom ze de Mont Ventoux met een eenwieler. Twee jaar geleden eindigde ze als zevende vrouw op de ‘Marathon des Sables’. En afgelopen zondag verbrak ze samen met Kimberly Menu (26) vlotjes het wereldrecord rolstoelmarathon in Barcelona. “Ik wist halverwege dat het eigenlijk niet meer kon mislopen”, herbeleeft Lotte haar wonderprestatie. Zette Marcske van F.C. De Kampioenen dit alles in gang?
  Brasschaat
 1. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  6

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.